Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrington Harriers The Black Mages
Normal Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Soleto passt de bal in één keer door. Petchy speelt de bal door. Spur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer verovert de bal door een tackle van achteren. Hammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson geeft een hoge lob. Hammer is nu in balbezit. Hammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bahçeli met een sublieme pass. Petchy speelt de bal door. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi draait met de bal, schiet en ... Perry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:1

15e minuut.
Spur trapt de bal weg. McPherson heeft problemen om de bal te vangen. McPherson kopt de bal weg. Hammer rent richting de bal. Hammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. McPherson met een snelle inworp. Burduşel is nu in balbezit. Burduşel geeft de bal voor. Arizmendi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Perry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:2

22e minuut.
Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Bahçeli is nu in balbezit. Bahçeli probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Butcher geeft een hoge lob. Vutt geeft een lange en hoge pass. Arizmendi heeft problemen om de bal te vangen. Petchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Petchy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Perry trapt de bal weg. Burduşel kopt de bal weg. Petchy controleert de bal met de borst. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:3

29e minuut.
Spur geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McPherson met een snelle inworp. Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel geeft de bal voor. Perry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
McPherson passt de bal zonder na te denken. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petchy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:4

36e minuut.
Daar is Dodd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahçeli probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi schiet op doel. Perry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:5

40e minuut.
Menicatti passt de bal met de wreef. Suker rent richting de bal. Bahçeli onderschept slim de pass. Bahçeli geeft een lange en hoge pass. Arizmendi kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. Woodrow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arizmendi raakt geblesseerd tijdens het duel. Petchy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Perry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:6

43e minuut.
Butcher rent richting de bal. Hammer onderschept slim de pass. Hammer speelt de bal door. Petchy rent richting de bal. Petchy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Perry trapt de bal weg van het doel. McPherson kopt de bal weg. Hammer is nu in balbezit. Petchy is nu in balbezit. Petchy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrington Harriers 84%, The Black Mages 16%.
Warrington Harriers - The Black Mages 0:7

46e minuut.
Huszti komt het veld opgelopen. Barcă komt het veld opgelopen. Watson komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bahçeli passt de bal zonder na te denken. McPherson is nu in balbezit. McPherson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barcă de bal. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
McPherson is nu in balbezit. McPherson geeft een lange en hoge pass. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel. Perry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:8

57e minuut.
Spur bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti onderschept slim de pass. Huszti passt de bal zonder na te denken. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

58e minuut.
Dodd heeft problemen om de bal te vangen. Huszti rent richting de bal. Huszti passt de bal in één keer door. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Watson geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Huszti rent richting de bal. Huszti probeert naar een medespeler te passen. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spur de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Burduşel geeft een lange en hoge pass. Huszti speelt de bal door. Klungelig pakt Spur de bal. Barcă is nu in balbezit. Barcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:9

71e minuut.
Bahçeli geeft een lange en hoge pass. Huszti kopt de bal weg. Watson rent richting de bal. Barcă rent richting de bal. Barcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:10

74e minuut.
Bahçeli met een sublieme pass. Watson is nu in balbezit. Met opzet legt Butcher zijn tegenspeler op de grond. Butcher krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bahçeli verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçeli probeert naar een medespeler te passen. Huszti heeft problemen om de bal te vangen. Huszti draait met de bal, schiet en ... Perry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:11

79e minuut.
Perry met een harde bal richting middenveld. Burduşel rent richting de bal. Burduşel passt de bal zonder na te denken. Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Bahçeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Barcă is nu in balbezit. Barcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Soleto kopt de bal weg. Bahçeli heeft problemen om de bal te vangen. Bahçeli geeft de bal voor. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson draait met de bal, schiet en ... Perry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti schiet op doel. Perry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:12

84e minuut.
Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli passt de bal met de wreef. Watson is nu in balbezit. Barcă is nu in balbezit. Barcă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Spur trapt de bal weg. Burduşel kopt de bal weg. Daar is Huszti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszti draait met de bal, schiet en ... Perry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - The Black Mages 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrington Harriers 86%, The Black Mages 14%.
Warrington Harriers - The Black Mages 0:13