Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Penzance Town Brighton FC
451 Tactiek 4-2-2-2
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Ginola geeft een hoge lob. Inworp. Zanetti met een snelle inworp. Manal rent richting de bal. Manal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Zanetti de bal. Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Fey rent richting de bal. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Coppell onderschept slim de pass. Szumski is nu in balbezit. Szumski passt de bal met de wreef. Manal is nu in balbezit. Manal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Brighton FC 0:1

16e minuut.
Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal met een sublieme pass. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti passt de bal met de wreef. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zanetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Fey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fey schiet op doel. Craig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Szumski met een sublieme pass. Fey is nu in balbezit. Wissa rent richting de bal. Manal onderschept slim de pass. Manal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey schiet op doel. Klungelig pakt Francis de bal. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Adams passt de bal met de wreef. Coppell geeft een hoge lob. Zanetti met een sublieme pass. Szumski is nu in balbezit. Szumski schiet op doel. Craig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zanetti speelt de bal door. Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal zonder na te denken. Fey is nu in balbezit. Fey schiet op doel. Craig bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Brighton FC 0:2

26e minuut.
Zanetti passt de bal in één keer door. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal is nu in balbezit. Fey rent richting de bal. Fey haalt uit met een fantastische trap. Craig bokst de bal weg.

29e minuut.
Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez geeft een lange en hoge pass. Ginola heeft problemen om de bal te vangen. Manal rent richting de bal. Manal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zanetti met een snelle inworp. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams probeert naar een medespeler te passen. Szumski is nu in balbezit. Szumski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kokosiński geeft een hoge lob. Carling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey verovert de bal door een tackle van achteren. Fey draait met de bal, schiet en ... Craig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Brighton FC 0:3

36e minuut.
Fey rent richting de bal. Ginola rent richting de bal. Fey onderschept slim de pass. Fey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Brighton FC 0:4

38e minuut.
Fey is nu in balbezit. Francis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adams zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carling de bal onder controle te krijgen. Szumski rent richting de bal. Szumski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ginola passt de bal in één keer door. Szumski rent richting de bal. Szumski speelt de bal door. Manal rent richting de bal. Manal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penzance Town 83%, Brighton FC 17%.
Penzance Town - Brighton FC 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Wissa de bal. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa probeert naar een medespeler te passen. Manal rent richting de bal. Manal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Waghorn is nu in balbezit. Fey rent richting de bal. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Craig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Szumski de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wissa speelt de bal door. Ginola heeft problemen om de bal te vangen. Fey rent richting de bal. Fey draait met de bal, schiet en ... Craig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Brighton FC 0:5

53e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal met de wreef. Manal heeft problemen om de bal te vangen. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey haalt uit met een fantastische trap. Craig bokst de bal weg.

58e minuut.
Henry met de inworp. Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski geeft een hoge lob. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Coppell passt de bal in één keer door. Manal is nu in balbezit. Manal passt de bal in één keer door. Fey heeft problemen om de bal te vangen. Fey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Coppell speelt de bal door. Szumski probeert naar een medespeler te passen. Fey is nu in balbezit. Fey haalt uit met een fantastische trap. Craig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Chavez geeft een hoge lob. Manal kopt de bal weg. Zanetti met een sublieme pass. Fey heeft problemen om de bal te vangen. Fey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wissa rent richting de bal. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey rent richting de bal. Fey draait met de bal, schiet en ... Craig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Craig met een harde bal richting middenveld. Coppell kopt de bal weg. Manal rent richting de bal. Manal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Oddo heeft problemen om de bal te vangen. Oddo geeft een lange en hoge pass. Ginola is nu in balbezit. Fey onderschept slim de pass. Fey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Brighton FC 0:6

77e minuut.
Adams passt de bal in één keer door. Manal rent richting de bal. Manal met een sublieme pass. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Coppell met een sublieme pass. Szumski heeft problemen om de bal te vangen. Szumski speelt de bal door. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ginola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zanetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fey probeert de bal met de borst te controleren. Fey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Anczok speelt de bal door. Manal is nu in balbezit. Manal passt de bal in één keer door. Fey is nu in balbezit. Fey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fey passt de bal met de wreef. Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski speelt de bal door. Manal rent richting de bal. Manal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Brighton FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penzance Town 79%, Brighton FC 21%.
Penzance Town - Brighton FC 0:7