Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fifth Column Timisoara UK
Normal Tactiek £$#
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten incredible
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağayev met een snelle inworp. Scholes geeft een hoge lob. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pawlak heeft problemen om de bal te vangen. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:1

3e minuut.
Trippier rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana met een sublieme pass. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Scholes passt de bal met de wreef. Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal zonder na te denken. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Babaverdiyev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sturridge de bal onder controle te krijgen. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale passt de bal zonder na te denken. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:2

10e minuut.
Ağayev heeft problemen om de bal te vangen. Scholes met een sublieme pass. Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:3

12e minuut.
Grimes is nu in balbezit. Gascoignе probeert naar een medespeler te passen. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Pawlak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:4

12e minuut.
Klungelig pakt Hall de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal met de wreef. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. Paal! Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Seaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ağayev neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sturridge de bal. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Helgason is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Santana probeert naar een medespeler te passen. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:5

20e minuut.
Helgason onderschept slim de pass. Helgason passt de bal zonder na te denken. Ağayev is nu in balbezit. Ağayev geeft een hoge lob. Helgason krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. Pawlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale schiet op doel. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trippier speelt de bal door. Jerman speelt de bal door. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:6

32e minuut.
Scholes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seaman de bal. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:7

34e minuut.
Santana rent richting de bal. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:8

38e minuut.
Ramsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale probeert naar een medespeler te passen. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:9

43e minuut.
Ramsdale geeft een hoge lob. Santana rent richting de bal. Santana geeft een hoge lob. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:10

44e minuut.
Gascoignе passt de bal zonder na te denken. Helgason rent richting de bal. Ramsdale is nu in balbezit. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fifth Column 68%, Timisoara UK 32%.
Fifth Column - Timisoara UK 0:10

48e minuut.
Jerman met een sublieme pass. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale probeert naar een medespeler te passen. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:11

51e minuut.
Jerman kopt de bal weg. Ramsdale rent richting de bal. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:12

52e minuut.
Hall met een sublieme pass. Klungelig pakt Dicks de bal. Ramsdale onderschept slim de pass. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:13

54e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason speelt de bal door. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Scholes passt de bal in één keer door. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman speelt de bal door. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:14

58e minuut.
Ramsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason is nu in balbezit. Ramsdale rent richting de bal. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:15

59e minuut.
Jerman rent richting de bal. Jerman passt de bal in één keer door. Helgason is nu in balbezit. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gray kopt de bal weg. Ağayev met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ağayev met een sublieme pass. Helgason is nu in balbezit. Helgason passt de bal in één keer door. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:16

68e minuut.
Ağayev is nu in balbezit. Ağayev passt de bal zonder na te denken. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason is nu in balbezit. Helgason passt de bal in één keer door. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Helgason onderschept slim de pass. Helgason speelt de bal door. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana haalt uit met een fantastische trap. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Babaverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Helgason probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:17

80e minuut.
Helgason geeft de bal voor. Ağayev met een sublieme pass. Santana speelt de bal door. Ramsdale heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:18

84e minuut.
Jerman kopt de bal weg. Helgason rent richting de bal. Helgason passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seaman is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:19

90e minuut.
Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale passt de bal in één keer door. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - Timisoara UK 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fifth Column 77%, Timisoara UK 23%.
Fifth Column - Timisoara UK 0:20