Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:25
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: The Foxes. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3077
The Foxes. Chropocowpany
Normal Tactiek mmoja
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 51
good Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Bellamy met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Townsend speelt de bal door. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fredricson is nu in balbezit. Manjak verovert de bal door een tackle van achteren. Manjak geeft een lange en hoge pass. Bolaños controleert de bal met de borst. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hacıoğlu geeft de bal voor. Fairbrass heeft problemen om de bal te vangen. Bolaños rent richting de bal. Bolaños schiet op doel. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:1

12e minuut.
Crnojević verovert de bal door een tackle van achteren. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević verovert de bal door een tackle van achteren. Crnojević schiet op doel. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Duménigo de bal. Crnojević is nu in balbezit. Duménigo heeft problemen om de bal te vangen. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolaños is nu in balbezit. Clemence legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clemence krijgt een gele kaart. Bolaños is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crnojević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hacıoğlu met de inworp. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:4

27e minuut.
Hacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu speelt de bal door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:5

30e minuut.
Manjak geeft een hoge lob. Bolaños kopt de bal weg. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Williams is nu in balbezit. Manjak onderschept slim de pass. Manjak speelt de bal door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Clemence speelt de bal door. Hacıoğlu geeft een hoge lob. Daar is Fairbrass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fairbrass is nu in balbezit. Crnojević verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:6

37e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. Duménigo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manjak met een snel genomen vrije trap. Bolaños kopt de bal weg. Johnson bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Johnson niet meer kan verder spelen. Daley komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Townsend met een sublieme pass. Daar is Crnojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnojević passt de bal in één keer door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel. Daley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:7

42e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Bonzan heeft problemen om de bal te vangen. Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 81%, Chropocowpany 19%.
The Foxes. - Chropocowpany 0:8

47e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak onderschept slim de pass. Manjak probeert naar een medespeler te passen. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Daley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Duménigo speelt de bal door. Daar is Crnojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. Daley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:9

54e minuut.
Klungelig pakt Crnojević de bal. Crnojević geeft een lange en hoge pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ... Daley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:10

58e minuut.
Crnojević is nu in balbezit. Crnojević passt de bal in één keer door. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Daley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:11

62e minuut.
Townsend met een sublieme pass. Manjak is nu in balbezit. Manjak passt de bal zonder na te denken. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Manjak met een snelle inworp. Townsend bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend speelt de bal door. Klungelig pakt Crnojević de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sambruno rent richting de bal. Sambruno speelt de bal door. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:12

69e minuut.
Townsend verovert de bal door een tackle van achteren. Townsend geeft de bal voor. Fairbrass controleert de bal met de borst. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel. Daley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Duménigo de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Daley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:13

70e minuut.
Bonzan passt de bal in één keer door. Crnojević kan de bal niet met de borst controleren. Bolaños is nu in balbezit. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:14

72e minuut.
Groznik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manjak de bal. Manjak speelt de bal door. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:15

76e minuut.
Daley met een sublieme pass. Hacıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolaños de bal. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Daley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Groznik geeft een lange en hoge pass. Bolaños met een sublieme pass. Klungelig pakt Duménigo de bal. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:16

79e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Williams is nu in balbezit. Duménigo onderschept slim de pass. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel. Paal! Daley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend probeert naar een medespeler te passen. Manjak met een sublieme pass. Duménigo controleert de bal met de borst. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Barnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolaños raakt geblesseerd tijdens het duel. Hacıoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. Daley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Clemence probeert naar een medespeler te passen. Manjak met een sublieme pass. Clemence rent richting de bal. Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:17

90e minuut.
Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak passt de bal met de wreef. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Daley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Chropocowpany 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 74%, Chropocowpany 26%.
The Foxes. - Chropocowpany 0:18