Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:25
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Essex Saints Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2927
Essex Saints F.C Warta Zawiercie
Normal Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Brady geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abutalıbov de bal. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Escalona rent richting de bal. Escalona geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Sarmiento trapt de bal weg van het doel. Żmuda kopt de bal weg. Dempsey controleert de bal met de borst. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Bright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona rent richting de bal. Escalona geeft de bal voor. Daszek rent richting de bal. Daszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:1

11e minuut.
Escalona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guerra komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski geeft een hoge lob. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:2

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolibowski met een snelle inworp. Minh Khải probeert naar een medespeler te passen. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dempsey kopt de bal weg. Żmuda controleert de bal met de borst. Żmuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:3

21e minuut.
Archer rent richting de bal. Archer speelt de bal door. Dolibowski probeert naar een medespeler te passen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:4

23e minuut.
Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady is nu in balbezit. Brady geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bright de bal onder controle te krijgen. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:5

29e minuut.
Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Archer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszek rent richting de bal. Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek verovert de bal door een tackle van achteren. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:6

37e minuut.
Minh Khải passt de bal met de wreef. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass. Daszek rent richting de bal. Daszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:7

42e minuut.
Żmuda passt de bal in één keer door. Abutalıbov is nu in balbezit. Bright schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bright krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dempsey geeft een hoge lob. Inworp. Dolibowski met een snelle inworp. Daar is Minh Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khải geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Minh Khải is nu in balbezit. Minh Khải passt de bal met de wreef. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski geeft een hoge lob. Guerra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Saints 78%, F.C Warta Zawiercie 22%.
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:8

48e minuut.
Daszek passt de bal met de wreef. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dempsey de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:9

52e minuut.
Dolibowski met een sublieme pass. Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải passt de bal met de wreef. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:10

53e minuut.
Dolibowski probeert naar een medespeler te passen. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Archer begaat een overtreding. Archer krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Steele rent richting de bal. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido geeft een hoge lob. Daszek is nu in balbezit. Daszek schiet op doel. Carter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Carter trapt de bal weg. Marydziński speelt de bal door. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bright geeft een hoge lob. Briscariu speelt de bal door. Dolibowski speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Archer rent richting de bal. Żmuda verovert de bal door een tackle van achteren. Żmuda met een sublieme pass. Daszek is nu in balbezit. Daszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:11

78e minuut.
Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải passt de bal met de wreef. Dolibowski speelt de bal door. Daar is Daszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brits geeft de bal voor. Inworp. Marydziński met de inworp. Dolibowski geeft de bal voor. Guerra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski geeft een hoge lob. Żmuda geeft de bal voor. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Brits geeft de bal voor. Inworp. Dolibowski met de inworp. Minh Khải geeft de bal voor. Guerra geeft een lange en hoge pass. Carter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marydziński met een snelle inworp. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski geeft een hoge lob. Guerra springt en kopt de bal. Carter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:12

88e minuut.
Abutalıbov kopt de bal weg. Daar is Żmuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmuda passt de bal in één keer door. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Żmuda kan de bal niet met de borst controleren. Żmuda passt de bal in één keer door. Daszek is nu in balbezit. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Saints 83%, F.C Warta Zawiercie 17%.
Essex Saints - F.C Warta Zawiercie 0:12