Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:25
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Fc Zlatan Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3999
Fc Zlatan Inter Row Z
Normal Tactiek S69 2
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 35.3
matig Schieten matig
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ferguson zijn tegenspeler op de grond. Ferguson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Maurer onderschept slim de pass. Inworp. Quezada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choiński geeft de bal voor. Kölcsényi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jonis passt de bal met de wreef. Choiński rent richting de bal. Quezada is nu in balbezit. Ţonea onderschept slim de pass. Ţonea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Inter Row Z 1:0

10e minuut.
Whelan passt de bal zonder na te denken. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish geeft de bal voor. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Bean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Quezada passt de bal met de wreef. Erarslan rent richting de bal. Ian Wright tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ian Wright krijgt een gele kaart. Erarslan raakt geblesseerd tijdens het duel. Quezada met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Maurer de bal. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi schiet op doel. Walton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Quezada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quezada geeft een lange en hoge pass. Erarslan is nu in balbezit. Erarslan haalt uit met een fantastische trap. Yusifzadə probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ţonea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mullen komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński speelt de bal door. Hup probeert naar een medespeler te passen. Kölcsényi is nu in balbezit. Kölcsényi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 47%, Inter Row Z 53%.
Fc Zlatan - Inter Row Z 1:0

53e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish speelt de bal door. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jonis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferguson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quezada heeft problemen om de bal te vangen. Whelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Whelan schiet op doel. Bean bokst de bal weg.

55e minuut.
Daar is Quezada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen rent richting de bal. Mullen schiet op doel. Bean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Inter Row Z 2:0

56e minuut.
Ian Wright speelt de bal door. Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen onderschept slim de pass. Mullen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Inter Row Z 3:0

62e minuut.
Yusifzadə kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleiman met de inworp. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Walton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Inter Row Z 3:1

63e minuut.
Quezada met de inworp. Choiński rent richting de bal. Grealish rent richting de bal. Choiński onderschept slim de pass. Choiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup rent richting de bal. Hup passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Erarslan de bal. Erarslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pabis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sidwell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pabis met een snelle inworp. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maurer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quezada met de inworp. Hup is nu in balbezit. Hup geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Grealish onderschept slim de pass. Grealish passt de bal zonder na te denken. Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 63%, Inter Row Z 37%.
Fc Zlatan - Inter Row Z 3:1