Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blitzkrieg Wonderers Bramley Moore FC
Hacked Tactiek 33wide
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.2 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Pedrosa speelt de bal door. Wróblewski is nu in balbezit. Floch begaat een overtreding. Floch krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Floch rent richting de bal. Floch passt de bal met de wreef. Sameiro is nu in balbezit. Biffino is nu in balbezit. Biffino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sameiro is nu in balbezit. Sameiro draait met de bal, schiet en ... Wysiecki bokst de bal weg.

20e minuut.
Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko is nu in balbezit. Pasko passt de bal in één keer door. Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameiro schiet op doel. Wysiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iannelli de bal. Biffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Biffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brazil de bal onder controle te krijgen. Biffino rent richting de bal. Biffino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Floch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski rent richting de bal. Wróblewski schiet op doel. du Chatinier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - Bramley Moore FC 1:0

34e minuut.
Sameiro speelt de bal door. Brazil met een sublieme pass. Craia met een sublieme pass. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Brazil geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jastrzębiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Floch geeft de bal voor. Klungelig pakt Brazil de bal. Biffino verovert de bal door een tackle van achteren. Biffino draait met de bal, schiet en ... Wysiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blitzkrieg Wonderers - Bramley Moore FC 1:1

43e minuut.
Podgórny passt de bal zonder na te denken. Craia met een sublieme pass. Pedrosa rent richting de bal. Marek is nu in balbezit. Amir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Podgórny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciechacki komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Taylor komt het veld opgelopen. Basiaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg Wonderers 48%, Bramley Moore FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blitzkrieg Wonderers - Bramley Moore FC 1:1

46e minuut.
Biffino met een sublieme pass. Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek begaat een overtreding. Marek krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Dyrhaug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taylor is nu in balbezit. Jastrzębiec geeft de bal voor. Biffino controleert de bal met de borst. Biffino haalt uit met een fantastische trap. Wysiecki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jastrzębiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Sameiro de bal. Biffino rent richting de bal. Biffino haalt uit met een fantastische trap. Wysiecki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa speelt de bal door. Lichnowski rent richting de bal. Wróblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wróblewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Biffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug begaat een overtreding. Biffino raakt geblesseerd tijdens het duel. Floch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sameiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Wysiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dyrhaug probeert naar een medespeler te passen. Taylor is nu in balbezit. Taylor passt de bal zonder na te denken. Daar is Wróblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Biffino kopt de bal weg. Klungelig pakt Brazil de bal. Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameiro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - Bramley Moore FC 1:2

80e minuut.
Pasko is nu in balbezit. Pasko speelt de bal door. Jastrzębiec is nu in balbezit. Basiaga onderschept slim de pass. Taylor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pasko geeft de bal voor. Dyrhaug heeft problemen om de bal te vangen. Biffino rent richting de bal. Biffino schiet op doel. Wysiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biffino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - Bramley Moore FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg Wonderers 51%, Bramley Moore FC 49%.
Blitzkrieg Wonderers - Bramley Moore FC 1:3