Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canary Youngstars Universitatea Craiova FC
Normal Tactiek new
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
24.6 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Przewłocki passt de bal zonder na te denken. Sestini rent richting de bal. Sestini geeft een lange en hoge pass. Siewkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Siewkowski probeert naar een medespeler te passen. Sestini rent richting de bal. Sestini geeft een hoge lob. Siewkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Keown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pezzolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzolano geeft de bal voor. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:1

8e minuut.
Pezzolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzolano passt de bal met de wreef. Jaroszewski rent richting de bal. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crăcilă zal de hoekschop nemen. Gibson kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sestini neemt de hoekschop. Klungelig pakt Schоles de bal. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:2

11e minuut.
Dudryk geeft de bal voor. Siewkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Stardust de bal. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jaroszewski kopt de bal weg. Gibson probeert de bal aan de voet te houden. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:3

14e minuut.
Przewłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini geeft een lange en hoge pass. Daar is Siewkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Przewłocki is nu in balbezit. Przewłocki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaroszewski de bal. Jaroszewski schiet op doel. Keown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:4

17e minuut.
Holland speelt de bal door. Klungelig pakt Redmond de bal. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. Keown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:5

18e minuut.
Holland probeert naar een medespeler te passen. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski is nu in balbezit. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Przewłocki rent richting de bal. Przewłocki probeert naar een medespeler te passen. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski onderschept slim de pass. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... Keown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:6

22e minuut.
Redmond met een sublieme pass. Holland rent richting de bal. Siewkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... Keown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:7

23e minuut.
Siewkowski rent richting de bal. Przewłocki is nu in balbezit. Przewłocki passt de bal met de wreef. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siewkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Schоles ... Strafschop! Schоles is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Siewkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siewkowski kan niet meer verder spelen. Vollmann komt het veld opgelopen. Jaroszewski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:8

26e minuut.
Vollmann passt de bal met de wreef. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini speelt de bal door. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:9

26e minuut.
Redmond probeert naar een medespeler te passen. Holland heeft problemen om de bal te vangen. Vollmann verovert de bal door een tackle van achteren. Vollmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:10

31e minuut.
Vollmann rent richting de bal. Vollmann passt de bal in één keer door. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:11

34e minuut.
Crocker geeft de bal voor. Pezzolano met een sublieme pass. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Vollmann springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Keown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski schiet op doel. Keown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:12

37e minuut.
Sestini passt de bal zonder na te denken. Vollmann heeft problemen om de bal te vangen. Vollmann passt de bal zonder na te denken. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Keown bokst de bal weg. Daar is Carrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:13

41e minuut.
Przewłocki kopt de bal weg. Daar is Stardust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski schiet op doel. Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:14

43e minuut.
Stroe is nu in balbezit. Stroe passt de bal zonder na te denken. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 88%, Universitatea Craiova FC 12%.
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:15

49e minuut.
Stardust bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzolano verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzolano met een sublieme pass. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Keown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Crăcilă geeft een hoge lob. Sestini kopt de bal weg. Klungelig pakt Gibson de bal. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:16

53e minuut.
Vollmann probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaroszewski de bal. Jaroszewski schiet op doel. Keown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:17

54e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă speelt de bal door. Sestini met een sublieme pass. Klungelig pakt Vollmann de bal. Vollmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Przewłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki passt de bal met de wreef. Daar is Sestini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sestini geeft een lange en hoge pass. Vollmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Channon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Przewłocki is nu in balbezit. Przewłocki probeert naar een medespeler te passen. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:18

63e minuut.
Stardust met de inworp. Przewłocki rent richting de bal. Przewłocki met een sublieme pass. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vollmann heeft problemen om de bal te vangen. Vollmann schiet op doel. Keown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:19

67e minuut.
Pezzolano verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzolano probeert naar een medespeler te passen. Sestini rent richting de bal. Sestini geeft een lange en hoge pass. Jaroszewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Crăcilă kopt de bal weg. Pezzolano is nu in balbezit. Pezzolano geeft de bal voor. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann draait met de bal, schiet en ... Paal! Keown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Sestini speelt de bal door. Przewłocki rent richting de bal. Przewłocki passt de bal met de wreef. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dudryk rent richting de bal. Dudryk met een sublieme pass. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski schiet op doel. Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă speelt de bal door. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:20

75e minuut.
Jaroszewski speelt de bal door. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă passt de bal zonder na te denken. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:21

77e minuut.
Sestini speelt de bal door. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann passt de bal zonder na te denken. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:22

79e minuut.
Sestini is nu in balbezit. Sestini met een sublieme pass. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:23

82e minuut.
Przewłocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vollmann de bal. Sestini speelt de bal door. Vollmann rent richting de bal. Vollmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stardust bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcilă met een sublieme pass. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann draait met de bal, schiet en ... Keown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:24

86e minuut.
Vollmann probeert de bal aan de voet te houden. Vollmann passt de bal met de wreef. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Keown probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Inworp. Przewłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sestini geeft een hoge lob. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 77%, Universitatea Craiova FC 23%.
Canary Youngstars - Universitatea Craiova FC 0:25