Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Albion Hajduk Split
Normal Tactiek mrHighNarrow
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Devonshire met een sublieme pass. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ochoa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Golequente de bal. Constable is nu in balbezit. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft een hoge lob. Muñoz kopt de bal weg. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:1

10e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch passt de bal in één keer door. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryła met een snelle inworp. Daar is Perilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perilla geeft een hoge lob. Golequente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vogel met een harde bal richting middenveld. Perilla controleert de bal met de borst. Perilla probeert naar een medespeler te passen. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Muñoz probeert de bal aan de voet te houden. Brazil bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:3

16e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een hoge lob. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Vogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Perilla met een sublieme pass. Dademasch rent richting de bal. Dademasch passt de bal in één keer door. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Inworp. Muñoz met een snelle inworp. Brazil is nu in balbezit. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Stubbs is nu in balbezit. Stubbs geeft een hoge lob. Muñoz geeft de bal voor. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:4

31e minuut.
Golequente is nu in balbezit. Dademasch rent richting de bal. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Vogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:5

42e minuut.
Brazil rent richting de bal. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch probeert naar een medespeler te passen. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. Vogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Constable kopt de bal weg. Dademasch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Vogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Albion 82%, Hajduk Split 18%.
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:6

50e minuut.
Devonshire rent richting de bal. Bišćan geeft een hoge lob. Devonshire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Vogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... Vogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:7

54e minuut.
Bišćan geeft een lange en hoge pass. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch passt de bal met de wreef. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Perilla met een sublieme pass. Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Golequente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Perilla probeert naar een medespeler te passen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch passt de bal in één keer door. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Perilla is nu in balbezit. Perilla geeft een hoge lob. Johnson kan de bal niet met de borst controleren. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Constable is nu in balbezit. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla geeft de bal voor. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Vogel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:8

61e minuut.
Devonshire passt de bal zonder na te denken. Constable is nu in balbezit. Golequente onderschept slim de pass. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Golequente draait met de bal, schiet en ... Vogel bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:9

65e minuut.
Evans rent richting de bal. Perilla verovert de bal door een tackle van achteren. Perilla speelt de bal door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
bin Yardan rent richting de bal. bin Yardan geeft een lange en hoge pass. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel. Vogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:10

75e minuut.
Golequente is nu in balbezit. Golequente passt de bal met de wreef. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Vogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:11

79e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Craig rent richting de bal. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Vogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:12

80e minuut.
Perilla is nu in balbezit. Perilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Johnson de bal. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:13

81e minuut.
Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente is nu in balbezit. Dademasch is nu in balbezit. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. Melamed probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dademasch de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:14

90e minuut.
Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła probeert naar een medespeler te passen. Perilla probeert naar een medespeler te passen. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Albion 77%, Hajduk Split 23%.
Bromsgrove Albion - Hajduk Split 0:14