Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ealing Borough Navua
433 Tactiek 433W
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Higgins is nu in balbezit. Higgins geeft een hoge lob. Linetty heeft problemen om de bal te vangen. Przybył is nu in balbezit. Przybył haalt uit met een fantastische trap. Klještanović bokst de bal weg.

5e minuut.
Magdziarz speelt de bal door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty passt de bal zonder na te denken. Przybył is nu in balbezit. Przybył haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski geeft de bal voor. Dasilva heeft problemen om de bal te vangen. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Donnelly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty geeft een hoge lob. Higgins springt en kopt de bal. Klještanović bokst de bal weg.

12e minuut.
Dasilva kopt de bal weg. Daar is Linetty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Sheringham rent richting de bal. Sheringham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Woodgate speelt de bal door. Klungelig pakt Dudarenko de bal. Dudarenko geeft een hoge lob. Przybył maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Navua 0:1

23e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Joyce verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate probeert naar een medespeler te passen. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Durbin geeft de bal voor. Sheringham rent richting de bal. Sheringham probeert naar een medespeler te passen. Daar is Przybył, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybył schiet op doel. Klještanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins probeert naar een medespeler te passen. Przybył rent richting de bal. Przybył haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 67%, Navua 33%.
Ealing Borough - Navua 0:1

56e minuut.
Pampel onderschept slim de pass. Pampel probeert naar een medespeler te passen. Linetty is nu in balbezit. Linetty geeft een lange en hoge pass. Higgins maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sheringham verovert de bal door een tackle van achteren. Sheringham passt de bal in één keer door. Przybył is nu in balbezit. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Klještanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Magdziarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barbaru de bal. Barbaru passt de bal in één keer door. Wright rent richting de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Twierkowski de bal onder controle te krijgen. Przybył rent richting de bal. Przybył passt de bal in één keer door. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sheringham is nu in balbezit. Pampel rent richting de bal. Sheringham verovert de bal door een tackle van achteren. Sheringham draait met de bal, schiet en ... Klještanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klještanović trapt de bal weg. Linetty kopt de bal weg. Przybył is nu in balbezit. Przybył haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Durbin rent richting de bal. Durbin geeft een lange en hoge pass. Sheringham probeert de bal aan de voet te houden. Przybył rent richting de bal. Przybył schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Magdziarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lescott de bal. Higgins met een sublieme pass. Przybył is nu in balbezit. Przybył schiet op doel. Klještanović bokst de bal weg.

90e minuut.
Durbin met een sublieme pass. Dudarenko met een sublieme pass. Przybył is nu in balbezit. Przybył schiet op doel. Rodríguez Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 59%, Navua 41%.
Ealing Borough - Navua 0:1