Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Kingston SQUEEZERS
433 Tactiek MY PRECIOUS
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Ascano met een sublieme pass. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White geeft de bal voor. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Zegarliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crooks is nu in balbezit. Gökkuş onderschept slim de pass. Gökkuş haalt uit met een fantastische trap. Pullen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:1

6e minuut.
Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves speelt de bal door. Gökkuş speelt de bal door. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mills heeft problemen om de bal te vangen. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:2

8e minuut.
Crooks rent richting de bal. Fadrhons rent richting de bal. Fadrhons passt de bal met de wreef. Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:3

12e minuut.
Ravegnani kopt de bal weg. Crooks heeft problemen om de bal te vangen. Gökkuş rent richting de bal. Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap. Gökkuş probeert de bal aan de voet te houden. Fadrhons geeft een hoge lob. Gökkuş maakt een snoekduik en kopt de bal. Pullen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:4

16e minuut.
Sweeney speelt de bal door. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap. Pullen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:5

18e minuut.
Crooks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ascano met de inworp. Fadrhons is nu in balbezit. Fadrhons schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gökkuş springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gökkuş rent richting de bal. Gökkuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:6

26e minuut.
Erdemirata onderschept slim de pass. Erdemirata geeft de bal voor. Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap. Pullen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:7

31e minuut.
Gibbs-White verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs-White geeft een lange en hoge pass. Hargreaves kopt de bal weg. Gökkuş rent richting de bal. Gökkuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Townsend speelt de bal door. Gökkuş rent richting de bal. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves schiet op doel. Mills probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jordan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fadrhons rent richting de bal. Fadrhons passt de bal in één keer door. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hargreaves onderschept slim de pass. Hargreaves passt de bal met de wreef. Fadrhons bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadrhons geeft de bal voor. Gökkuş maakt een snoekduik en kopt de bal. Pullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gibbs-White passt de bal zonder na te denken. Fadrhons met een sublieme pass. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap. Crooks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kingston 85%, SQUEEZERS 15%.
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:7

47e minuut.
Fadrhons kopt de bal weg. Gökkuş is nu in balbezit. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap. Pullen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:8

49e minuut.
Jordan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diaz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gibbs-White probeert naar een medespeler te passen. Fadrhons is nu in balbezit. Gibbs-White is nu in balbezit. Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap met een sublieme pass. Gökkuş speelt de bal door. Daar is Hargreaves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hargreaves draait met de bal, schiet en ... Pullen bokst de bal weg.

55e minuut.
Pullen met een harde bal richting middenveld. Fadrhons kopt de bal weg. Gökkuş is nu in balbezit. Gökkuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:9

61e minuut.
Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zegarliński de bal. Zegarliński draait met de bal, schiet en ... Pullen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:10

66e minuut.
Gibbs-White passt de bal met de wreef. Fadrhons rent richting de bal. Fadrhons passt de bal met de wreef. Hargreaves heeft problemen om de bal te vangen. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Crooks met een sublieme pass. Delap geeft de bal voor. Zegarliński kopt de bal weg. Gökkuş rent richting de bal. Gökkuş schiet op doel. Pullen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fadrhons verovert de bal door een tackle van achteren. Zegarliński probeert naar een medespeler te passen. Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:11

73e minuut.
Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White passt de bal zonder na te denken. Crooks heeft problemen om de bal te vangen. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:12

77e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White onderschept slim de pass. Gibbs-White probeert naar een medespeler te passen. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pullen met een harde bal richting middenveld. Fadrhons rent richting de bal. Fadrhons probeert naar een medespeler te passen. Gökkuş is nu in balbezit. Gökkuş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:13

81e minuut.
Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gökkuş de bal. Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:14

83e minuut.
Erdemirata verovert de bal door een tackle van achteren. Fadrhons probeert naar een medespeler te passen. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wells heeft problemen om de bal te vangen. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White passt de bal zonder na te denken. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:15

87e minuut.
Gökkuş geeft de bal voor. Mills kopt de bal weg. Gökkuş speelt de bal door. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fadrhons kopt de bal weg. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves draait met de bal, schiet en ... Mills probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş is nu in balbezit. Gökkuş geeft een hoge lob. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:16

90e minuut.
Klungelig pakt Diaz de bal. Fadrhons speelt de bal door. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kingston 89%, SQUEEZERS 11%.
Dynamo Kingston - SQUEEZERS 0:16