Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: MiKo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
MiKo Fc Cobra 79
4-3-1-2 Tactiek New
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Dubrava rent richting de bal. Dubrava passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buła de bal. Buła haalt uit met een fantastische trap. Majid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fc Cobra 79 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Ceulemans de bal. Buła is nu in balbezit. Vodehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła draait met de bal, schiet en ... Majid bokst de bal weg. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fc Cobra 79 0:2

7e minuut.
Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malul probeert naar een medespeler te passen. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron geeft een lange en hoge pass. Buła is nu in balbezit. Buła schiet op doel. Majid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul geeft de bal voor. Buła rent richting de bal. Buła haalt uit met een fantastische trap. Navarro Muñoz probeert de bal aan de voet te houden. Majid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fc Cobra 79 0:3

22e minuut.
Styles geeft de bal voor. Malul is nu in balbezit. Malul passt de bal met de wreef. Buła rent richting de bal. Buła schiet op doel. Majid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dubrava verovert de bal door een tackle van achteren. Dubrava met een sublieme pass. Buła rent richting de bal. Buła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fc Cobra 79 0:4

31e minuut.
Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Faron speelt de bal door. Dubrava heeft problemen om de bal te vangen. Dubrava geeft een hoge lob. Majid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Navarro Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Navarro Muñoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zervos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed draait met de bal, schiet en ... Cristea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 69%, Fc Cobra 79 31%.
MiKo - Fc Cobra 79 0:4

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Crisciuolo de bal onder controle te krijgen. Ceulemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła draait met de bal, schiet en ... Majid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Bergeron is nu in balbezit. Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hacılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Majid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fc Cobra 79 0:5

60e minuut.
Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas geeft een hoge lob. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fc Cobra 79 0:6

60e minuut.
Mezaroş komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vodehnal passt de bal met de wreef. Navarro Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Vodehnal is nu in balbezit. Buła onderschept slim de pass. Buła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łabędzki komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buła heeft problemen om de bal te vangen. Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła schiet op doel. Majid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kursik probeert naar een medespeler te passen. Zervos bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed maakt een afschuwelijke overtreding. Reed krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Buła kopt de bal weg. Dubrava is nu in balbezit. Dubrava geeft een lange en hoge pass. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas geeft een hoge lob. Majid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 65%, Fc Cobra 79 35%.
MiKo - Fc Cobra 79 0:6