Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Gineph 1982 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2870
Gineph 1982 Stiffs
Normal Tactiek 1485
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
McAllister met een snelle inworp. Nugent rent richting de bal. Nugent passt de bal zonder na te denken. Hopkins rent richting de bal. Hopkins haalt uit met een fantastische trap. Hall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bottai rent richting de bal. South bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottai onderschept slim de pass. Bottai haalt uit met een fantastische trap. Hall bokst de bal weg. Hopkins rent richting de bal. Hopkins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:1

10e minuut.
Costa passt de bal met de wreef. Laudrup bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister speelt de bal door. Bottai is nu in balbezit. Bottai draait met de bal, schiet en ... Hall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent met een sublieme pass. Bottai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottai draait met de bal, schiet en ... CoIe probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael passt de bal in één keer door. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:2

25e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams geeft een lange en hoge pass. Daar is Laudrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopkins rent richting de bal. Hopkins draait met de bal, schiet en ... Hall bokst de bal weg.

30e minuut.
CoIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bottai. Bottai krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Adams speelt de bal door. Hopkins rent richting de bal. Hopkins geeft een hoge lob. Bottai is nu in balbezit. Bottai haalt uit met een fantastische trap. Hall bokst de bal weg.

33e minuut.
Daar is Hopkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monkou is nu in balbezit. Hopkins rent richting de bal. Hopkins haalt uit met een fantastische trap. Hall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:3

34e minuut.
Salah passt de bal zonder na te denken. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael speelt de bal door. Bottai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
McAllister rent richting de bal. McAllister geeft de bal voor. Hopkins kopt de bal weg. Bottai is nu in balbezit. Bottai haalt uit met een fantastische trap. Hall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. South speelt de bal door. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nugent passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. McAllister speelt de bal door. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Costa rent richting de bal. McAllister onderschept slim de pass. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Hopkins rent richting de bal. Hopkins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gineph 1982 69%, Stiffs 31%.
Gineph 1982 - Stiffs 0:3

47e minuut.
Nugent speelt de bal door. Bottai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopkins schiet op doel. Na een snelle pass probeert CoIe de bal onder controle te krijgen. Hall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Junior geeft de bal voor. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Costa rent richting de bal. Hopkins verovert de bal door een tackle van achteren. Hopkins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Junior is nu in balbezit. Junior geeft een hoge lob. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins schiet op doel. Hall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:4

56e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Nugent passt de bal zonder na te denken. Junior probeert naar een medespeler te passen. Hopkins rent richting de bal. Hopkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Junior probeert naar een medespeler te passen. Hopkins is nu in balbezit. CoIe rent richting de bal. Hopkins verovert de bal door een tackle van achteren. Hopkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:5

60e minuut.
Inworp. Hyde komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hyde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nugent rent richting de bal. Nugent passt de bal in één keer door. Hopkins rent richting de bal. Hopkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:6

65e minuut.
Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah met een sublieme pass. Costa rent richting de bal. Bottai heeft problemen om de bal te vangen. Bottai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Monkou is nu in balbezit. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams speelt de bal door. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins haalt uit met een fantastische trap. Hall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Junior met een sublieme pass. Bottai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottai passt de bal met de wreef. Hopkins rent richting de bal. Hopkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Jones-Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugent onderschept slim de pass. Nugent speelt de bal door. Bottai rent richting de bal. Bottai draait met de bal, schiet en ... Hall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:7

87e minuut.
CoIe rent richting de bal. Hopkins verovert de bal door een tackle van achteren. Bottai is nu in balbezit. Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Stiffs 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gineph 1982 68%, Stiffs 32%.
Gineph 1982 - Stiffs 0:8