Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Wantage Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3096
Wantage Szőlősgyörök SC
Normal Tactiek III:
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Beckһam speelt de bal door. Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak met een sublieme pass. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garnacho trapt de bal weg. Nõlvak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hobbock de bal. Hobbock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Craig is nu in balbezit. Nõlvak onderschept slim de pass. Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Dahar heeft problemen om de bal te vangen. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fernandes passt de bal met de wreef. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar speelt de bal door. Hobbock rent richting de bal. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Garnacho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 0:1

15e minuut.
Coppell geeft een hoge lob. Comaro probeert de bal aan de voet te houden. Fisher is nu in balbezit. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:1

18e minuut.
Dahar is nu in balbezit. Viduka rent richting de bal. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Dahar geeft een hoge lob. Hobbock krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes speelt de bal door. Hobbock heeft problemen om de bal te vangen. Hobbock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kitson de bal. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:2

23e minuut.
Hobbock onderschept slim de pass. Craig rent richting de bal. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Garnacho trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernandes met een snelle inworp. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Nõlvak heeft problemen om de bal te vangen. Nõlvak speelt de bal door. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:3

29e minuut.
Nõlvak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bürringer met de inworp. Dahar geeft een hoge lob. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Garnacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:4

33e minuut.
Sweeney met een sublieme pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal in één keer door. Nõlvak met een sublieme pass. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Garnacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak passt de bal zonder na te denken. Hobbock rent richting de bal. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wantage 80%, Szőlősgyörök SC 20%.
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:4

46e minuut.
Milne komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sweeney kopt de bal weg. Klungelig pakt Nõlvak de bal. Nõlvak met een sublieme pass. Daar is Hobbock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Morley geeft een hoge lob. Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:5

49e minuut.
Hobbock verovert de bal door een tackle van achteren. Viduka met een sublieme pass. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Kitson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garnacho speelt de bal door. Fisher rent richting de bal. Fisher speelt de bal door. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:6

52e minuut.
Nõlvak is nu in balbezit. Nõlvak speelt de bal door. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:7

55e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Whittaker passt de bal met de wreef. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:8

56e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Fernandes passt de bal in één keer door. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:9

60e minuut.
Inworp. Chilwell komt het veld opgelopen. Benson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Chilwell is nu in balbezit. Chilwell passt de bal in één keer door. Morley rent richting de bal. Benson onderschept slim de pass. Benson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kitson trapt de bal weg van het doel. Fernandes kopt de bal weg. Klungelig pakt Benson de bal. Benson haalt uit met een fantastische trap. Garnacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:10

64e minuut.
Kitson is nu in balbezit. Kitson geeft de bal voor. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam draait met de bal, schiet en ... Garnacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:11

66e minuut.
Daar is Sweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell passt de bal met de wreef. Dahar is nu in balbezit. Dahar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal zonder na te denken. Benson rent richting de bal. Benson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:12

70e minuut.
Benson passt de bal zonder na te denken. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell probeert naar een medespeler te passen. Benson is nu in balbezit. Benson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:13

72e minuut.
Fernandes passt de bal in één keer door. Dahar rent richting de bal. Dahar passt de bal in één keer door. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Viduka passt de bal zonder na te denken. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benson krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Viduka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craig rent richting de bal. Chilwell onderschept slim de pass. Chilwell geeft een lange en hoge pass. Benson krijgt zijn hoofd ertegen. Garnacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Beckһam geeft de bal voor. Chilwell kopt de bal weg. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson draait met de bal, schiet en ... Garnacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Coppell is nu in balbezit. Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:14

86e minuut.
Dahar geeft een hoge lob. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Benson rent richting de bal. Benson schiet op doel. Garnacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:15

89e minuut.
Haye met een sublieme pass. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal in één keer door. Benson rent richting de bal. Benson draait met de bal, schiet en ... Garnacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haye zal de hoekschop nemen. Benson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wantage 88%, Szőlősgyörök SC 12%.
Wantage - Szőlősgyörök SC 1:16