Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartford Royals FC Barstable
Normal Tactiek 532 Sco
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.2
average Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Tanner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sturrock de bal. Radenkov met een sublieme pass. Blitz rent richting de bal. Blitz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Radenkov geeft een lange en hoge pass. Blitz kopt de bal weg. Klungelig pakt Asəfov de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Rogers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:1

6e minuut.
Steele geeft een lange en hoge pass. Radenkov kopt de bal weg. Blitz is nu in balbezit. Blitz draait met de bal, schiet en ... Rogers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall met een sublieme pass. Tanner probeert naar een medespeler te passen. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:2

8e minuut.
Roоney probeert naar een medespeler te passen. Sturrock is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blitz. Blitz krijgt een gele kaart. Sturrock raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sturrock kan niet meer verder spelen. Doyle komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Roоney kopt de bal weg. Yeboah probeert de bal aan de voet te houden. Radenkov probeert naar een medespeler te passen. Blitz rent richting de bal. Blitz draait met de bal, schiet en ... Rogers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:3

13e minuut.
Radenkov probeert naar een medespeler te passen. Bridges bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele onderschept slim de pass. Steele geeft een lange en hoge pass. Asəfov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Radenkov speelt de bal door. Hall is nu in balbezit. Hall met een sublieme pass. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Renshaw onderschept slim de pass. Radenkov rent richting de bal. Radenkov met een sublieme pass. Asəfov rent richting de bal. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:4

19e minuut.
Radenkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hall met een sublieme pass. Tanner is nu in balbezit. Blitz onderschept slim de pass. Blitz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tanner de bal. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel. Rogers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blitz kan de bal niet met de borst controleren. Blitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:5

26e minuut.
Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Bridges tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromadzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Blitz wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Yeboah de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:6

27e minuut.
Eze is nu in balbezit. Asəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall is nu in balbezit. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:7

30e minuut.
Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall onderschept slim de pass. Hall geeft de bal voor. Blitz rent richting de bal. Blitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah rent richting de bal. Hall onderschept slim de pass. Hall geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marshall de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Steele geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Asəfov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:8

42e minuut.
Williams geeft de bal voor. Daar is Renshaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov geeft een lange en hoge pass. Asəfov maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Eze passt de bal met de wreef. Kenyon is nu in balbezit. Kenyon geeft de bal voor. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Rogers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Royals 79%, FC Barstable 21%.
Dartford Royals - FC Barstable 0:8

47e minuut.
Steele geeft een lange en hoge pass. Blitz maakt een snoekduik en kopt de bal. Tanner probeert de bal aan de voet te houden. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:9

48e minuut.
Steele rent richting de bal. Steele passt de bal in één keer door. Asəfov probeert naar een medespeler te passen. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Marley met een sublieme pass. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov passt de bal zonder na te denken. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel. Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Hall passt de bal met de wreef. Steele is nu in balbezit. Steele probeert naar een medespeler te passen. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Radenkov rent richting de bal. Marley bereikt de bal nog maar net als eerste. Marley geeft een lange en hoge pass. Blitz springt en kopt de bal. Rogers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:10

62e minuut.
Hall speelt de bal door. Blitz rent richting de bal. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. Rogers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:11

64e minuut.
Yeboah rent richting de bal. Radenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Radenkov geeft een hoge lob. Daar is Asəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asəfov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rogers trapt de bal weg van het doel. Radenkov kopt de bal weg. Blitz controleert de bal met de borst. Blitz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tanner probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radenkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Asəfov heeft problemen om de bal te vangen. Asəfov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Asəfov geeft een lange en hoge pass. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz draait met de bal, schiet en ... Rogers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rogers trapt de bal weg. Kenyon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Steele de bal onder controle te krijgen. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:12

79e minuut.
Asəfov probeert de bal aan de voet te houden. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov geeft een lange en hoge pass. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:13

81e minuut.
Rogers met een sublieme pass. Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal met de wreef. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz schiet op doel. Rogers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asəfov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Marley geeft de bal voor. Blitz kopt de bal weg. Eze is nu in balbezit. Asəfov rent richting de bal. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - FC Barstable 0:14

86e minuut.
Williams rent richting de bal. Radenkov onderschept slim de pass. Radenkov met een sublieme pass. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz schiet op doel. Rogers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Royals 83%, FC Barstable 17%.
Dartford Royals - FC Barstable 0:14