Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Wakefield FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3094
Wakefield FC Fenland Vikings
Normal Tactiek 3133
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 36
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Hughes met de inworp. Bellingham rent richting de bal. Bellingham met een sublieme pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Clarke rent richting de bal. Bowyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clarke raakt geblesseerd tijdens het duel. Vega legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:1

21e minuut.
Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham passt de bal met de wreef. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:2

24e minuut.
Hughes probeert naar een medespeler te passen. Thorpe is nu in balbezit. Thorpe passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:3

25e minuut.
Thorpe is nu in balbezit. Thorpe passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:4

27e minuut.
Hughes rent richting de bal. Hughes passt de bal in één keer door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:5

31e minuut.
Bailey rent richting de bal. Casha verovert de bal door een tackle van achteren. Casha passt de bal in één keer door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:6

36e minuut.
Tidy speelt de bal door. Klungelig pakt Vega de bal. Robertson rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Lucas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:7

40e minuut.
Vega kopt de bal weg. Lowe is nu in balbezit. Robertson is nu in balbezit. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lizzano onderschept slim de pass. Lizzano probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Thorpe rent richting de bal. Thorpe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakefield FC 78%, Fenland Vikings 22%.
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:7

47e minuut.
Hughes met een snelle inworp. Bellingham rent richting de bal. Bellingham speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bell onderschept slim de pass. Bell speelt de bal door. Iupceanu speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:8

50e minuut.
Bowyer met een sublieme pass. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu speelt de bal door. Clarke is nu in balbezit. Clarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega schiet op doel. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:9

55e minuut.
Hughes geeft de bal voor. Tidy probeert de bal met de borst te controleren. Clarke is nu in balbezit. Clarke geeft de bal voor. Thorpe springt en kopt de bal. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Bell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tidy rent richting de bal. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bellingham probeert naar een medespeler te passen. Lowe is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:10

63e minuut.
Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Bell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bell naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vega raakt geblesseerd tijdens het duel. Vega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Lowe de bal. Thorpe is nu in balbezit. Thorpe haalt uit met een fantastische trap. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:11

67e minuut.
Connolly rent richting de bal. Robertson rent richting de bal. Connolly onderschept slim de pass. Connolly probeert naar een medespeler te passen. Hughes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lowe met een harde bal richting middenveld. Perryman kopt de bal weg. Iupceanu speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Vega de bal. Lowe rent richting de bal. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega haalt uit met een fantastische trap. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:12

73e minuut.
Tidy heeft problemen om de bal te vangen. Iupceanu rent richting de bal. Iupceanu passt de bal met de wreef. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:13

75e minuut.
Lizzano verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bellingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellingham speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Perryman is nu in balbezit. Foschini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perryman. Perryman krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Thorpe is nu in balbezit. Thorpe passt de bal zonder na te denken. Bellingham met een sublieme pass. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is McVeigh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iupceanu onderschept slim de pass. Iupceanu passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bowyer heeft problemen om de bal te vangen. Thorpe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:14

86e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes met een sublieme pass. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lucas trapt de bal weg van het doel. Connolly kopt de bal weg. Klungelig pakt Robertson de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Lucas bokst de bal weg.

89e minuut.
Iupceanu met een snelle inworp. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tidy ... Strafschop! Tidy krijgt een gele kaart. Clarke raakt geblesseerd tijdens het duel. Vega zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakefield FC 73%, Fenland Vikings 27%.
Wakefield FC - Fenland Vikings 0:15