Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Man Und Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2953
Man Und Aubergine FC
523 Tactiek tre
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 54.4
adequate Schieten formidable
adequate Passen formidable
good Verdedigen solid


5e minuut.
Ince is nu in balbezit. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žarković met een snelle inworp. Aelvoet geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iuorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doeltrap. Vicente trapt de bal weg van het doel. Žarković kopt de bal weg. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
de Jesús Silva rent richting de bal. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal zonder na te denken. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa schiet op doel. Iuorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiaderny met een sublieme pass. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Iuorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Žarković rent richting de bal. Žarković passt de bal in één keer door. Pikoulas verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Iuorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Palyanitsa is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bodrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palyanitsa krijgt zijn hoofd ertegen. Iuorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Aubergine FC 0:1

29e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny passt de bal met de wreef. Žarković met een sublieme pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Iuorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Calheiros geeft een lange en hoge pass. Csáki kopt de bal weg. Žarković speelt de bal door. de Jesús Silva heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Iuorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Žarković probeert de bal met de borst te controleren. Žarković met een sublieme pass. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Iuorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Aubergine FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Und 70%, Aubergine FC 30%.
Man Und - Aubergine FC 0:2

49e minuut.
Bodrian is nu in balbezit. Bodrian geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Iuorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Aubergine FC 0:3

52e minuut.
Beloniucichin kan de bal niet met de borst controleren. Wiaderny geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Jesús Silva de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Iuorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Aubergine FC 0:4

55e minuut.
Tait kopt de bal weg. Žarković met een sublieme pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Iuorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Aubergine FC 0:5

57e minuut.
Calheiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny passt de bal zonder na te denken. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa schiet op doel. Iuorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Tezalmaz kopt de bal weg. Žarković controleert de bal met de borst. Žarković passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Iuorio bokst de bal weg.

61e minuut.
Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Bodrian rent richting de bal. Bodrian passt de bal met de wreef. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Iuorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kwiecień is nu in balbezit. Aelvoet is nu in balbezit. Aelvoet geeft de bal voor. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pikoulas kopt de bal weg. Žarković probeert naar een medespeler te passen. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa schiet op doel. Csáki probeert de bal aan de voet te houden. Iuorio bokst de bal weg.

73e minuut.
Tait is nu in balbezit. Tait probeert naar een medespeler te passen. Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian geeft een lange en hoge pass. Pikoulas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Iuorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Bodrian onderschept slim de pass. Bodrian passt de bal in één keer door. Daar is Palyanitsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Iuorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Aubergine FC 0:6

88e minuut.
Palyanitsa is nu in balbezit. Tezalmaz onderschept slim de pass. Tezalmaz passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Iuorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Und 76%, Aubergine FC 24%.
Man Und - Aubergine FC 0:6