Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Henleaze Fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Henleaze Fc CanOnlyGetBetter
442 Tactiek 424
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 45.1
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Deco is nu in balbezit. Golding onderschept slim de pass. Golding geeft een hoge lob. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:1

4e minuut.
Socol rent richting de bal. Socol met een sublieme pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ... Carling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Brazil rent richting de bal. Brazil passt de bal zonder na te denken. Golding rent richting de bal. Golding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Butterfield speelt de bal door. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding passt de bal met de wreef. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:2

7e minuut.
Archer speelt de bal door. Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy rent richting de bal. Pungă onderschept slim de pass. Pungă draait met de bal, schiet en ... Carling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Socol neemt de hoekschop. Pungă kan de bal niet met de borst controleren. Pungă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Deco heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dee heeft problemen om de bal te vangen. Gomez rent richting de bal. Gomez passt de bal in één keer door. Pungă is nu in balbezit. Pungă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brazil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:3

17e minuut.
Socol probeert naar een medespeler te passen. Golding rent richting de bal. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ... Carling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brazil geeft een hoge lob. Pungă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Socol probeert de bal met de borst te controleren. Socol passt de bal in één keer door. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel. Carling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:4

21e minuut.
Butterfield is nu in balbezit. Butterfield met een sublieme pass. Brazil met een sublieme pass. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă passt de bal in één keer door. Brazil probeert naar een medespeler te passen. Golding probeert de bal met de borst te controleren. Golding haalt uit met een fantastische trap. Carling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Socol is nu in balbezit. Socol geeft een hoge lob. Pungă speelt de bal door. Golding controleert de bal met de borst. Golding draait met de bal, schiet en ... Carling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Stewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:5

27e minuut.
Pungă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Willett komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Saxon geeft een hoge lob. Inworp. Socol met de inworp. Golding rent richting de bal. Golding geeft een hoge lob. Carling bokst de bal weg. Willett bereikt de bal nog maar net als eerste. Willett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:6

30e minuut.
Brazil kopt de bal weg. Butterfield rent richting de bal. Butterfield probeert naar een medespeler te passen. Golding rent richting de bal. Golding haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Brazil passt de bal in één keer door. Daar is Golding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilder rent richting de bal. Golding verovert de bal door een tackle van achteren. Golding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:7

34e minuut.
Butterfield probeert naar een medespeler te passen. Brazil rent richting de bal. Brazil passt de bal met de wreef. Golding probeert de bal met de borst te controleren. Golding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Butterfield rent richting de bal. Butterfield passt de bal met de wreef. Spencer rent richting de bal. Golding onderschept slim de pass. Golding geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golding is nu in balbezit. Golding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dee speelt de bal door. Deco bereikt de bal nog maar net als eerste. Willett is nu in balbezit. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:8

43e minuut.
Butterfield speelt de bal door. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding passt de bal met de wreef. Willett heeft problemen om de bal te vangen. Willett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henleaze Fc 76%, CanOnlyGetBetter 24%.
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:8

47e minuut.
Butterfield verovert de bal door een tackle van achteren. Butterfield probeert naar een medespeler te passen. Golding is nu in balbezit. Golding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:9

57e minuut.
Saxon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socol met een snelle inworp. Golding is nu in balbezit. Golding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brazil passt de bal in één keer door. Daar is Golding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golding passt de bal in één keer door. Willett is nu in balbezit. Willett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Golding de bal onder controle te krijgen. Golding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Deco is nu in balbezit. Golding verovert de bal door een tackle van achteren. Golding probeert naar een medespeler te passen. Willett is nu in balbezit. Willett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Hobbs komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Socol rent richting de bal. Socol passt de bal met de wreef. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:10

77e minuut.
Deco geeft een lange en hoge pass. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Willett heeft problemen om de bal te vangen. Golding rent richting de bal. Golding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Duffy passt de bal met de wreef. Bereményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereményi geeft een lange en hoge pass. Willett bereikt de bal nog maar net als eerste. Willett draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hobbs heeft problemen om de bal te vangen. Carling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Duffy passt de bal met de wreef. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Archer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Archer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Archer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Hobbs is nu in balbezit. Hobbs speelt de bal door. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spencer de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carling probeert naar een medespeler te passen. Saxon kopt de bal weg. Golding heeft problemen om de bal te vangen. Golding haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henleaze Fc 76%, CanOnlyGetBetter 24%.
Henleaze Fc - CanOnlyGetBetter 0:10