Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: DARBY Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
DARBY Los Trios Sudamericanos
Normal Tactiek normal 3
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 52.7
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán passt de bal zonder na te denken. Stolić rent richting de bal. Stolić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Martínez Abellán probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk rent richting de bal. Binayas rent richting de bal. Binayas draait met de bal, schiet en ... Goss probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Stempin geeft een lange en hoge pass. Binayas is nu in balbezit. Binayas passt de bal zonder na te denken. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:1

17e minuut.
Dolan probeert naar een medespeler te passen. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss geeft een lange en hoge pass. Binayas is nu in balbezit. Binayas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Goss trapt de bal weg. Daar is Dolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:2

19e minuut.
Yaoyang heeft problemen om de bal te vangen. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Kajganić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:3

22e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolić geeft een lange en hoge pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Binayas onderschept slim de pass. Martínez Abellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Abellán passt de bal in één keer door. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:4

30e minuut.
Kulczyk onderschept slim de pass. Kulczyk probeert naar een medespeler te passen. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Martínez Abellán met een sublieme pass. Binayas rent richting de bal. Goss legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Binayas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martínez Abellán neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:5

33e minuut.
Dolan rent richting de bal. Martínez Abellán onderschept slim de pass. Martínez Abellán probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel. Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Goss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:6

40e minuut.
Stolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak geeft een lange en hoge pass. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kulczyk probeert de bal met de borst te controleren. Goss is nu in balbezit. Kulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyk schiet op doel. Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:7

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trippier met een harde bal richting middenveld. Kuźniak kopt de bal weg. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:8

44e minuut.
Yaoyang speelt de bal door. Kajganić is nu in balbezit. Dolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk onderschept slim de pass. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 67%, Los Trios Sudamericanos 33%.
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:9

48e minuut.
Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak passt de bal met de wreef. Binayas rent richting de bal. Binayas draait met de bal, schiet en ... Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:10

50e minuut.
Kuźniak passt de bal met de wreef. Goss rent richting de bal. Binayas onderschept slim de pass. Binayas haalt uit met een fantastische trap. Trippier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:11

54e minuut.
Daar is Domazet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolić verovert de bal door een tackle van achteren. Stolić probeert naar een medespeler te passen. Binayas rent richting de bal. Binayas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:12

57e minuut.
Goss geeft de bal voor. Inworp. Stolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binayas rent richting de bal. Binayas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kuźniak geeft een lange en hoge pass. Binayas is nu in balbezit. Binayas geeft de bal voor. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:13

65e minuut.
Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak geeft een lange en hoge pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Trippier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolić met een snelle inworp. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzeżański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrios rent richting de bal. Kajganić onderschept slim de pass. Kajganić draait met de bal, schiet en ... Temer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán passt de bal met de wreef. Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stolić de bal. Stolić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolić rent richting de bal. Stolić passt de bal zonder na te denken. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:14

81e minuut.
Dolan rent richting de bal. Dolan geeft de bal voor. Inworp. Brzeżański met een snelle inworp. Martínez Abellán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:15

84e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een lange en hoge pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Trippier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:16

90e minuut.
Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić speelt de bal door. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 69%, Los Trios Sudamericanos 31%.
DARBY - Los Trios Sudamericanos 0:16