Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glossopdale fc Elmstead Legends
Normal Tactiek 451
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Shеringham verovert de bal door een tackle van achteren. Shеringham met een sublieme pass. Beardsley heeft problemen om de bal te vangen. Beardsley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xavier met een sublieme pass. Ramsey kopt de bal weg. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley schiet op doel. Xavier probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

6e minuut.
Shеringham met een sublieme pass. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd passt de bal met de wreef. Beardsley rent richting de bal. Beardsley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mills passt de bal in één keer door. Ramsey rent richting de bal. Ramsey passt de bal in één keer door. Daar is Beardsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beardsley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe verovert de bal door een tackle van achteren. Withe probeert naar een medespeler te passen. Beardsley rent richting de bal. Beardsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:1

15e minuut.
Tramontin passt de bal in één keer door. Todd rent richting de bal. Todd passt de bal zonder na te denken. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tramontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontin geeft de bal voor. Withe kopt de bal weg. Shеringham geeft een lange en hoge pass. Beardsley krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:2

23e minuut.
Tramontin met een sublieme pass. Todd speelt de bal door. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:3

26e minuut.
Doeltrap. Xavier trapt de bal weg. Ramsey kopt de bal weg. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mills is nu in balbezit. Withe onderschept slim de pass. Withe speelt de bal door. Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Beardsley is nu in balbezit. Walker is nu in balbezit. Beardsley onderschept slim de pass. Beardsley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Shеringham verovert de bal door een tackle van achteren. Shеringham met een sublieme pass. Klungelig pakt Beardsley de bal. Beardsley draait met de bal, schiet en ... Xavier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:4

39e minuut.
Sutton draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Słoniak trapt de bal weg van het doel. Beardsley rent richting de bal. Beardsley haalt uit met een fantastische trap. Xavier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Incе bereikt de bal nog maar net als eerste. Incе geeft een hoge lob. Withe kopt de bal weg. Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley schiet op doel. Xavier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Shеringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Shеringham passt de bal met de wreef. Beardsley rent richting de bal. Beardsley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glossopdale fc 73%, Elmstead Legends 27%.
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:4

47e minuut.
Harris heeft problemen om de bal te vangen. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton speelt de bal door. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Shеringham is nu in balbezit. Shеringham geeft een hoge lob. Fowler controleert de bal met de borst. Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bright passt de bal met de wreef. Shеringham met een sublieme pass. Klungelig pakt Beardsley de bal. Beardsley draait met de bal, schiet en ... Walker probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Shеringham rent richting de bal. Shеringham geeft de bal voor. Beardsley krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Walker de bal onder controle te krijgen. Xavier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:5

63e minuut.
Withe passt de bal zonder na te denken. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris geeft een hoge lob. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:6

66e minuut.
Klungelig pakt Ramsey de bal. Withe is nu in balbezit. Withe speelt de bal door. Beardsley rent richting de bal. Beardsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:7

66e minuut.
Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jewell de bal. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Xavier trapt de bal weg. Tramontin kopt de bal weg. Todd met een sublieme pass. Daar is Beardsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beardsley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:8

69e minuut.
Tramontin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shеringham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shеringham speelt de bal door. Beardsley rent richting de bal. Beardsley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Xavier met een harde bal richting middenveld. Bright kopt de bal weg. Beardsley rent richting de bal. Beardsley draait met de bal, schiet en ... Xavier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:9

74e minuut.
Shеringham geeft de bal voor. Beardsley probeert de bal met de borst te controleren. Beardsley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Walker de bal onder controle te krijgen. Xavier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:10

75e minuut.
Jewell probeert naar een medespeler te passen. Eastwood is nu in balbezit. Met opzet legt Beardsley zijn tegenspeler op de grond. Beardsley krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Withe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mills rent richting de bal. Mills passt de bal zonder na te denken. Beardsley rent richting de bal. Beardsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:11

86e minuut.
Bright met een sublieme pass. Tramontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontin passt de bal zonder na te denken. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glossopdale fc 71%, Elmstead Legends 29%.
Glossopdale fc - Elmstead Legends 0:12