Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hereford Devils AFC Bramford Lane
Normal Tactiek Revised Training
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.2 gemiddelde waardering 53.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Dragićević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trobok bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobok haalt uit met een fantastische trap. Fleck kopt de bal weg. Lutek speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Collymоre kopt de bal weg. Kelly controleert de bal met de borst. Bixby geeft een hoge lob. Mudrinić kan de bal niet met de borst controleren. Mudrinić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lunardino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ceneviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceneviz geeft de bal voor. Lutek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bixby verovert de bal door een tackle van achteren. Bixby geeft een lange en hoge pass. Fleck kopt de bal weg. Daar is Lutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trobok met een snelle inworp. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gladwin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Clarke met een harde bal richting middenveld. Calu kopt de bal weg. Daar is Wells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudrinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Calu passt de bal zonder na te denken. Mudrinić speelt de bal door. Daar is Sławoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lutek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gladwin rent richting de bal. Lutek onderschept slim de pass. Lutek speelt de bal door. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:2

20e minuut.
Wells is nu in balbezit. Peacock is nu in balbezit. Mudrinić verovert de bal door een tackle van achteren. Mudrinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:3

22e minuut.
Ince speelt de bal door. Dragićević rent richting de bal. Trobok probeert naar een medespeler te passen. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mudrinić rent richting de bal. Mudrinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:4

23e minuut.
Lutek passt de bal met de wreef. Ceneviz rent richting de bal. Ceneviz geeft een hoge lob. Mudrinić is nu in balbezit. Mudrinić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:5

26e minuut.
Metcalfe verovert de bal door een tackle van achteren. Metcalfe geeft een lange en hoge pass. Trobok speelt de bal door. Lutek heeft problemen om de bal te vangen. Lutek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mudrinić passt de bal met de wreef. Sławoj rent richting de bal. Sławoj passt de bal in één keer door. Lutek rent richting de bal. Lutek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:6

30e minuut.
Sławoj passt de bal in één keer door. Neville met een sublieme pass. Dragićević kopt de bal weg. Sławoj rent richting de bal. Sławoj geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mudrinić is nu in balbezit. Mudrinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:7

31e minuut.
Kelly met een sublieme pass. Klungelig pakt Musiala de bal. Wells rent richting de bal. Lutek verovert de bal door een tackle van achteren. Lutek schiet op doel. Neville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:8

32e minuut.
Mudrinić kopt de bal weg. Fleck heeft problemen om de bal te vangen. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek draait met de bal, schiet en ... Clarke probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ceneviz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lutek kopt de bal weg. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudrinić is nu in balbezit. Mudrinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:9

34e minuut.
Lutek kopt de bal weg. Mudrinić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metcalfe. Metcalfe krijgt een gele kaart. Mudrinić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mudrinić kan niet meer verder spelen. Krauķis komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Fleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceneviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krauķis geeft de bal voor. Neville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Peacock is nu in balbezit. Krauķis onderschept slim de pass. Krauķis passt de bal in één keer door. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ceneviz probeert naar een medespeler te passen. Krauķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauķis onderschept slim de pass. Krauķis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Clarke de bal. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:10

39e minuut.
Neville trapt de bal weg. Calu rent richting de bal. Calu probeert naar een medespeler te passen. Krauķis rent richting de bal. Krauķis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sławoj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Calu rent richting de bal. Calu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lutek de bal. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Neville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Devils 78%, AFC Bramford Lane 22%.
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:11

46e minuut.
Lunardino met een sublieme pass. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj passt de bal in één keer door. Lutek rent richting de bal. Lutek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Krauķis de bal. Ceneviz met een sublieme pass. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek draait met de bal, schiet en ... Neville probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:12

49e minuut.
Musiala rent richting de bal. Dragićević verovert de bal door een tackle van achteren. Dragićević passt de bal met de wreef. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ceneviz geeft een lange en hoge pass. Neville speelt de bal door. Ceneviz kopt de bal weg. Krauķis is nu in balbezit. Krauķis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ceneviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trobok is nu in balbezit. Trobok met een sublieme pass. Lutek rent richting de bal. Lutek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

56e minuut.
Fleck rent richting de bal. Sławoj is nu in balbezit. Clarke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sławoj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lutek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:13

57e minuut.
Lutek geeft een lange en hoge pass. Fleck kopt de bal weg. Ceneviz speelt de bal door. Daar is Krauķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krauķis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buitenspel voor Lutek. Goede buitenspelval van de verdediging. Wells neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lunardino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceneviz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:14

64e minuut.
Trobok bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobok met een sublieme pass. Calu speelt de bal door. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek schiet op doel. Neville bokst de bal weg. Sławoj maakt een snoekduik en kopt de bal. Krauķis springt en kopt de bal. Lutek krijgt zijn hoofd ertegen. Krauķis geeft een hoge lob. Lutek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Neville bokst de bal weg.

72e minuut.
Dragićević is nu in balbezit. Dragićević geeft de bal voor. Krauķis kopt de bal weg. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Neville trapt de bal weg van het doel. Trobok kopt de bal weg. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:15

75e minuut.
Lutek verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gladwin. Sławoj raakt geblesseerd tijdens het duel. Trobok wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Calu kopt de bal weg. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek passt de bal met de wreef. Krauķis rent richting de bal. Krauķis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bixby passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lutek de bal. Lutek met een sublieme pass. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Lunardino met de inworp. Daar is Ceneviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceneviz geeft een lange en hoge pass. Sławoj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:16

86e minuut.
Gladwin passt de bal in één keer door. Lutek is nu in balbezit. Lutek schiet op doel. Clarke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:17

90e minuut.
Ceneviz geeft een lange en hoge pass. Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj onderschept slim de pass. Sławoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Devils 79%, AFC Bramford Lane 21%.
Hereford Devils - AFC Bramford Lane 0:17