Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Lula RTS Widzew Łódz
433 Tactiek Final_4-3-1-2C
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.6 gemiddelde waardering 60.6
adequate Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen good


2e minuut.
Czakó geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeligmanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. WaIker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Floriańczyk speelt de bal door. WaIker rent richting de bal. WaIker passt de bal met de wreef. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:1

7e minuut.
Daar is WaIker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. WaIker met een sublieme pass. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk schiet op doel. Sfondrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Thomas passt de bal met de wreef. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas onderschept slim de pass. Vardar is nu in balbezit. Vardar haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:2

16e minuut.
WaIker onderschept slim de pass. WaIker geeft een lange en hoge pass. Vardar kopt de bal weg. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Naylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Naylor geeft een lange en hoge pass. Vardar kopt de bal weg. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Czakó de bal. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:3

22e minuut.
Zeligmanas verovert de bal door een tackle van achteren. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas is nu in balbezit. Vardar rent richting de bal. Vardar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sfondrini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mesko speelt de bal door. Sterling rent richting de bal. Sterling passt de bal in één keer door. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zeligmanas rent richting de bal. Czakó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zeligmanas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vardar neemt de penalty, wat een uithaal! Sfondrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:4

30e minuut.
Keskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas onderschept slim de pass. Hinshelwood speelt de bal door. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:5

34e minuut.
Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk met een sublieme pass. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:6

36e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hudson geeft een lange en hoge pass. Zeligmanas kopt de bal weg. Lukoki kan de bal niet met de borst controleren. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ... Sfondrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:7

40e minuut.
Vardar is nu in balbezit. Vardar passt de bal met de wreef. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk geeft de bal voor. Vardar springt en kopt de bal. Sfondrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sterling is nu in balbezit. Sterling passt de bal in één keer door. Zeligmanas is nu in balbezit. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Lula 78%, RTS Widzew Łódz 22%.
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:7

46e minuut.
Constantinescu komt het veld opgelopen. Jarzembowski komt het veld opgelopen. Constantinescu speelt de bal door. Vardar rent richting de bal. Vardar passt de bal met de wreef. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Sterling met een sublieme pass. Vardar is nu in balbezit. Vardar passt de bal zonder na te denken. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Sfondrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vardar is nu in balbezit. Vardar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:8

48e minuut.
Staręga passt de bal zonder na te denken. Mesko is nu in balbezit. Mesko passt de bal zonder na te denken. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Hinshelwood passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Thomas speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Hudson geeft de bal voor. Vardar kopt de bal weg. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski met een sublieme pass. Constantinescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:9

55e minuut.
Staręga passt de bal zonder na te denken. Czakó rent richting de bal. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu schiet op doel. Sfondrini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:10

56e minuut.
Vardar met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu passt de bal met de wreef. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:11

59e minuut.
Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu passt de bal zonder na te denken. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:12

60e minuut.
Merson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mesko heeft problemen om de bal te vangen. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling onderschept slim de pass. Sterling geeft een hoge lob. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. WaIker met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:13

70e minuut.
Constantinescu schiet op doel. WaIker probeert de bal met de borst te controleren. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ... Sfondrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:14

71e minuut.
Sterling kopt de bal weg. Klungelig pakt Constantinescu de bal. Constantinescu passt de bal in één keer door. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:15

75e minuut.
WaIker met een sublieme pass. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft de bal voor. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dickins kopt de bal weg. Keskin heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
WaIker met een sublieme pass. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ... Sfondrini bokst de bal weg.

86e minuut.
Constantinescu geeft de bal voor. Vardar probeert de bal aan de voet te houden. Lukoki is nu in balbezit. WaIker onderschept slim de pass. WaIker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vardar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jarzembowski de bal. Jarzembowski speelt de bal door. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar draait met de bal, schiet en ... Sfondrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. WaIker geeft de bal voor. Constantinescu rent richting de bal. Vardar rent richting de bal. Vardar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Lula 88%, RTS Widzew Łódz 12%.
Athletic Lula - RTS Widzew Łódz 0:16