Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coleshill Town Internazionlle FC
Normal Tactiek 433cx4
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten solid
poor Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking verovert de bal door een tackle van achteren. Brooking probeert naar een medespeler te passen. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Vargas passt de bal zonder na te denken. Daar is Ryszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryszko passt de bal zonder na te denken. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles draait met de bal, schiet en ... Holt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Holt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

4e minuut.
Dribble rent richting de bal. Brooking onderschept slim de pass. Brooking geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kemp speelt de bal door. Brooking heeft problemen om de bal te vangen. Brooking passt de bal in één keer door. Morles rent richting de bal. Morles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Suker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgoi met een snelle inworp. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles schiet op doel. Holt bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
McCartney bereikt de bal nog maar net als eerste. McCartney geeft een hoge lob. Vargas kopt de bal weg. Morles rent richting de bal. Morles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Brooking de bal onder controle te krijgen. Vargas rent richting de bal. Kemp begaat een overtreding. Kemp krijgt een gele kaart. Solanke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keanе komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Inworp. Brooking zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto probeert de bal met de borst te controleren. Ryszko rent richting de bal. Ryszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Brooking bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking passt de bal in één keer door. Ryszko rent richting de bal. Ryszko draait met de bal, schiet en ... Holt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Internazionlle FC 0:1

27e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi geeft de bal voor. Morles kopt de bal weg. Ryszko rent richting de bal. Ryszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Brooking verovert de bal door een tackle van achteren. Brooking met een sublieme pass. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko schiet op doel. Holt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Brooking is nu in balbezit. Brooking probeert naar een medespeler te passen. Morles heeft problemen om de bal te vangen. Morles draait met de bal, schiet en ... Holt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. McCartney onderschept slim de pass. McCartney speelt de bal door. Ryszko is nu in balbezit. Ryszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles verovert de bal door een tackle van achteren. Morles schiet op doel. Holt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Internazionlle FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coleshill Town 80%, Internazionlle FC 20%.
Coleshill Town - Internazionlle FC 0:2

50e minuut.
Morles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ryszko de bal. Ryszko passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Suker probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi passt de bal zonder na te denken. Morles is nu in balbezit. Morles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Internazionlle FC 0:3

55e minuut.
Kandziora is nu in balbezit. Kandziora passt de bal met de wreef. Drăgoi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drăgoi neemt de hoekschop. Holt bokst de bal weg.

63e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas speelt de bal door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko onderschept slim de pass. Ryszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Holt met een harde bal richting middenveld. Brooking rent richting de bal. Brooking passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ryszko de bal. Ryszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Holt trapt de bal weg. Brooking kopt de bal weg. Morles is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Holt met een harde bal richting middenveld. Kandziora kopt de bal weg. Daar is Kemp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morles rent richting de bal. Morles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Brooking de bal. Brooking passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Morles rent richting de bal. Morles schiet op doel. Holt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daar is Dribble, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooking rent richting de bal. Brooking geeft de bal voor. Morles rent richting de bal. Morles draait met de bal, schiet en ... Paal! Morles rent richting de bal. Morles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drăgoi met een sublieme pass. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles passt de bal met de wreef. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brooking geeft een hoge lob. Suker kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Griffiths de bal onder controle te krijgen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas passt de bal met de wreef. Ryszko rent richting de bal. Ryszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Internazionlle FC 0:4

86e minuut.
Inworp. Brooking met een snelle inworp. Ryszko rent richting de bal. Ryszko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Griffiths de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas met een sublieme pass. Morles is nu in balbezit. Morles schiet op doel. Holt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Internazionlle FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coleshill Town 84%, Internazionlle FC 16%.
Coleshill Town - Internazionlle FC 0:5