Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peggotty road Forest Hill F.C.
Normal Tactiek at-def
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Weller met een sublieme pass. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Anderson geeft een lange en hoge pass. Weller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller schiet op doel. Thorpe bokst de bal weg.

6e minuut.
Ferguson met de inworp. De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn passt de bal met de wreef. Weller probeert de bal met de borst te controleren. Weller draait met de bal, schiet en ... Thorpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Zlatan probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Zlatan probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zlatan heeft problemen om de bal te vangen. Weller rent richting de bal. Weller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Weller rent richting de bal. Kelly rent richting de bal. Anderson speelt de bal door. Klungelig pakt Weller de bal. Weller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:1

17e minuut.
Ferguson met een snelle inworp. De Bruyn rent richting de bal. De Bruyn geeft de bal voor. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dobson rent richting de bal. De Bruyn verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Weller rent richting de bal. Weller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:2

22e minuut.
Hinchcliffe heeft problemen om de bal te vangen. Hinchcliffe geeft een hoge lob. Ferguson speelt de bal door. Daar is Weller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weller haalt uit met een fantastische trap. Thorpe bokst de bal weg.

27e minuut.
De Bruyn heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyn passt de bal zonder na te denken. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Thorpe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson onderschept slim de pass. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Weller is nu in balbezit. Weller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Weller rent richting de bal. Weller haalt uit met een fantastische trap. Thorpe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:3

33e minuut.
Dobson rent richting de bal. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Weller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller schiet op doel. Thorpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:4

43e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson speelt de bal door. Weller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kemp de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peggotty road 70%, Forest Hill F.C. 30%.
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:4

51e minuut.
Doeltrap. Zlatan trapt de bal weg van het doel. Tinelli kopt de bal weg. Weller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller haalt uit met een fantastische trap. Thorpe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:5

54e minuut.
Vanthornhout met een sublieme pass. Daar is De Bruyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Bruyn met een sublieme pass. Weller is nu in balbezit. Weller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Hinchcliffe verovert de bal door een tackle van achteren. Hinchcliffe speelt de bal door. Tinelli met een sublieme pass. Weller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller draait met de bal, schiet en ... Thorpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. De Bruyn rent richting de bal. De Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Weller rent richting de bal. Weller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:6

72e minuut.
Bright rent richting de bal. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Weller rent richting de bal. Weller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Thorpe trapt de bal weg van het doel. Tinelli kopt de bal weg. Weller rent richting de bal. Weller schiet op doel. Thorpe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:7

75e minuut.
Thorpe trapt de bal weg van het doel. De Bruyn kopt de bal weg. Bright rent richting de bal. Weller verovert de bal door een tackle van achteren. Weller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp geeft een hoge lob. Hinchcliffe kopt de bal weg. Daar is Kelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kemp de bal. Weller is nu in balbezit. Weller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Thorpe trapt de bal weg. Tinelli kopt de bal weg. Kelly is nu in balbezit. Anderson onderschept slim de pass. Anderson schiet op doel. Thorpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferguson met de inworp. De Bruyn geeft de bal voor. Weller rent richting de bal. Weller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peggotty road 81%, Forest Hill F.C. 19%.
peggotty road - Forest Hill F.C. 0:8