Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Banana Ace Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Banana Ace COLNE FC
banana style Tactiek johan
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.9 gemiddelde waardering 54.8
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dewsbury-Hall geeft een lange en hoge pass. Pahuara met een sublieme pass. Ntasios geeft de bal voor. Matrix kopt de bal weg. Dmowski geeft een lange en hoge pass. Crooks bokst de bal weg.

12e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Dmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmowski geeft een lange en hoge pass. Matrix is nu in balbezit. Matrix haalt uit met een fantastische trap. Crooks bokst de bal weg.

13e minuut.
Ntasios is nu in balbezit. Ntasios geeft de bal voor. Klungelig pakt Budd de bal. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrix geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Holland geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dmowski met de inworp. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrix draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ntasios speelt de bal door. Dmowski rent richting de bal. Dmowski passt de bal met de wreef. Matrix is nu in balbezit. Matrix schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matrix rent richting de bal. Matrix schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:1

23e minuut.
Young is nu in balbezit. Ntasios verovert de bal door een tackle van achteren. Ntasios geeft een hoge lob. Mareş rent richting de bal. Mareş draait met de bal, schiet en ... Crooks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland rent richting de bal. Matrix verovert de bal door een tackle van achteren. Matrix schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:2

30e minuut.
Holland is nu in balbezit. Holland geeft de bal voor. Ntasios kopt de bal weg. Matrix rent richting de bal. Matrix haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rzepicha rent richting de bal. Rzepicha geeft een lange en hoge pass. Matrix rent richting de bal. Matrix schiet op doel. Crooks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:3

34e minuut.
Pallister speelt de bal door. Lewis is nu in balbezit. Mareş verovert de bal door een tackle van achteren. Mareş geeft een hoge lob. Matrix springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dmowski geeft een hoge lob. Budd kopt de bal weg. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos geeft een hoge lob. Mareş maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crooks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matrix rent richting de bal. Matrix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:4

38e minuut.
Ntasios is nu in balbezit. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntasios probeert naar een medespeler te passen. Matrix is nu in balbezit. Matrix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:5

39e minuut.
Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrix passt de bal zonder na te denken. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos geeft een hoge lob. Mareş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crooks trapt de bal weg van het doel. Ntasios heeft problemen om de bal te vangen. Ntasios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ntasios passt de bal zonder na te denken. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrix verovert de bal door een tackle van achteren. Matrix haalt uit met een fantastische trap. Crooks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:6

45e minuut.
Daar is Matrix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Withe rent richting de bal. Matrix verovert de bal door een tackle van achteren. Matrix haalt uit met een fantastische trap. Crooks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banana Ace 80%, COLNE FC 20%.
Banana Ace - COLNE FC 0:7

47e minuut.
Crooks probeert naar een medespeler te passen. Dmowski geeft een hoge lob. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:8

49e minuut.
Riglos kan de bal niet met de borst controleren. Riglos geeft de bal voor. Daar is Dewsbury-Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrix draait met de bal, schiet en ... Crooks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Dmowski is nu in balbezit. Dmowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Dewsbury-Hall de bal. Mareş rent richting de bal. Mareş schiet op doel. Crooks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Dmowski rent richting de bal. Dmowski passt de bal met de wreef. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş is nu in balbezit. Mareş schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dmowski rent richting de bal. Dmowski geeft een hoge lob. Mareş kopt de bal weg. Matrix rent richting de bal. Matrix schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ntasios rent richting de bal. Ntasios geeft een lange en hoge pass. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrix haalt uit met een fantastische trap. Crooks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:9

72e minuut.
Matrix rent richting de bal. Matrix passt de bal in één keer door. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş draait met de bal, schiet en ... Crooks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:10

75e minuut.
Holland verovert de bal door een tackle van achteren. Ntasios rent richting de bal. Holland speelt de bal door. Matrix is nu in balbezit. Matrix haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Budd geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riglos met de inworp. Ntasios geeft de bal voor. Mareş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Crooks trapt de bal weg van het doel. Ntasios is nu in balbezit. Ntasios passt de bal zonder na te denken. Mareş is nu in balbezit. Mareş draait met de bal, schiet en ... Crooks bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - COLNE FC 0:11

86e minuut.
Crooks trapt de bal weg. Ntasios kopt de bal weg. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş rent richting de bal. Mareş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dmowski geeft een lange en hoge pass. Withe heeft problemen om de bal te vangen. Matrix is nu in balbezit. Mareş heeft problemen om de bal te vangen. Mareş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banana Ace 79%, COLNE FC 21%.
Banana Ace - COLNE FC 0:11