Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skeleton Crew Legia Będzin
433 Tactiek B4
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Bruton met een sublieme pass. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens passt de bal met de wreef. Cruche rent richting de bal. Cruche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:1

4e minuut.
Salter kopt de bal weg. Bruton rent richting de bal. Bruton passt de bal in één keer door. Stephens heeft problemen om de bal te vangen. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:2

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Davies de bal onder controle te krijgen. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha geeft een hoge lob. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:3

8e minuut.
Maroon heeft problemen om de bal te vangen. Cruche is nu in balbezit. Cruche speelt de bal door. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:4

10e minuut.
Way heeft problemen om de bal te vangen. Bruton rent richting de bal. Bruton passt de bal met de wreef. Cruche is nu in balbezit. Cruche draait met de bal, schiet en ... Baker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sidibe probeert naar een medespeler te passen. Grabarkiewicz rent richting de bal. Grabarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Stephens is nu in balbezit. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:5

18e minuut.
Grabarkiewicz passt de bal met de wreef. Maroon is nu in balbezit. Maroon passt de bal met de wreef. Cruche is nu in balbezit. Cruche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gerrard rent richting de bal. Bould is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerrard. Gerrard krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bruton met een sublieme pass. Daar is Cruche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruche passt de bal in één keer door. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:6

31e minuut.
Birtwistle geeft een hoge lob. Cruche rent richting de bal. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. Baker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:7

33e minuut.
Sidibe verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarkiewicz onderschept slim de pass. Grabarkiewicz met een sublieme pass. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Way verovert de bal door een tackle van achteren. Way passt de bal met de wreef. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter haalt uit met een fantastische trap. Løseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rush zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Noronha geeft een hoge lob. Shakespeare heeft problemen om de bal te vangen. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel. Baker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:8

44e minuut.
Stephens rent richting de bal. Stephens passt de bal met de wreef. Cruche is nu in balbezit. Cruche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 76%, Legia Będzin 24%.
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:9

46e minuut.
Brault komt het veld opgelopen. Cantona komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Maroon onderschept slim de pass. Maroon passt de bal in één keer door. Bruton rent richting de bal. Bruton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:10

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Brault de bal onder controle te krijgen. Grabarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bruton speelt de bal door. Brault is nu in balbezit. Brault draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:11

55e minuut.
Grabarkiewicz met een sublieme pass. Brault is nu in balbezit. Sidibe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brault raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grabarkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grabarkiewicz kopt de bal weg. Noronha rent richting de bal. Noronha met een sublieme pass. Brault is nu in balbezit. Brault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sidibe geeft een lange en hoge pass. Salter rent richting de bal. Gerrard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Doeltrap. Garbutt komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Grabarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault passt de bal in één keer door. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Baker met een harde bal richting middenveld. Noronha kopt de bal weg. Davies heeft problemen om de bal te vangen. Brault is nu in balbezit. Brault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Baker trapt de bal weg van het doel. Garbutt controleert de bal met de borst. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbutt onderschept slim de pass. Garbutt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Noronha speelt de bal door. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cantona de bal. Brault rent richting de bal. Brault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guéhi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bruton speelt de bal door. Guéhi rent richting de bal. Guéhi passt de bal zonder na te denken. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Guéhi rent richting de bal. Guéhi speelt de bal door. Brault rent richting de bal. Brault draait met de bal, schiet en ... Baker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:12

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeffers komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bruton passt de bal zonder na te denken. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault probeert naar een medespeler te passen. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:13

83e minuut.
Guéhi speelt de bal door. Maroon is nu in balbezit. Brault verovert de bal door een tackle van achteren. Brault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:14

86e minuut.
Maroon geeft een hoge lob. Inworp. Noronha met de inworp. Klungelig pakt Cantona de bal. Cantona schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:15

88e minuut.
Guéhi speelt de bal door. Way heeft problemen om de bal te vangen. Bruton rent richting de bal. Bruton geeft de bal voor. Brault krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 83%, Legia Będzin 17%.
Skeleton Crew - Legia Będzin 0:15