Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nathan FC 23 Man United 1995-96
Normal Tactiek cup
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten very good
weak Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Inworp. Ferguson met een snelle inworp. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst geeft een hoge lob. Laing maakt een snoekduik en kopt de bal. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soprano. Ferguson raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaberić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Musk is nu in balbezit. Musk passt de bal zonder na te denken. Laing rent richting de bal. Laing haalt uit met een fantastische trap. Metcalfe probeert de bal aan de voet te houden. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mustard is nu in balbezit. Mustard probeert naar een medespeler te passen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Laing maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Watson is nu in balbezit. Musk verovert de bal door een tackle van achteren. Musk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laing is nu in balbezit. Laing draait met de bal, schiet en ... Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:1

10e minuut.
García Suárez probeert naar een medespeler te passen. Ferguson is nu in balbezit. Musk rent richting de bal. Musk schiet op doel. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:2

13e minuut.
Watson geeft de bal voor. Warhurst kopt de bal weg. Watson rent richting de bal. Musk onderschept slim de pass. Musk draait met de bal, schiet en ... Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gaberić geeft een hoge lob. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft een hoge lob. Musk is nu in balbezit. Musk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Warhurst speelt de bal door. Daar is Laing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Suárez geeft een hoge lob. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Giuva geeft een hoge lob. Ferguson rent richting de bal. Ferguson met een sublieme pass. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:3

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferguson met de inworp. Cram rent richting de bal. Musk onderschept slim de pass. Musk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Bean de bal onder controle te krijgen. Musk rent richting de bal. Musk passt de bal met de wreef. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Loffone probeert naar een medespeler te passen. Laing is nu in balbezit. Cram rent richting de bal. Laing verovert de bal door een tackle van achteren. Laing draait met de bal, schiet en ... Özatalay bokst de bal weg.

39e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:4

43e minuut.
Giuva speelt de bal door. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing probeert naar een medespeler te passen. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 85%, Man United 1995-96 15%.
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:4

47e minuut.
Metcalfe rent richting de bal. Loffone met een sublieme pass. García Suárez geeft een lange en hoge pass. Musk springt en kopt de bal. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
García Suárez rent richting de bal. García Suárez met een sublieme pass. Ferguson speelt de bal door. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cram geeft de bal voor. Keegan kopt de bal weg. Ferguson speelt de bal door. Musk rent richting de bal. Musk draait met de bal, schiet en ... Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Suárez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:5

56e minuut.
Inworp. García Suárez met een snelle inworp. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst geeft een hoge lob. Musk maakt een snoekduik en kopt de bal. Özatalay bokst de bal weg.

65e minuut.
Loffone kopt de bal weg. García Suárez rent richting de bal. García Suárez geeft een lange en hoge pass. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk schiet op doel. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Redknapp verovert de bal door een tackle van achteren. Redknapp passt de bal in één keer door. Musk rent richting de bal. Musk schiet op doel. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:6

76e minuut.
García Suárez kopt de bal weg. Laing is nu in balbezit. Laing passt de bal met de wreef. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Loffone met een sublieme pass. García Suárez rent richting de bal. García Suárez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Musk de bal onder controle te krijgen. Musk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Warhurst rent richting de bal. Warhurst passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Musk de bal. Musk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ferguson speelt de bal door. Loffone is nu in balbezit. Loffone passt de bal in één keer door. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing draait met de bal, schiet en ... Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalfe geeft de bal voor. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft de bal voor. Musk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Özatalay trapt de bal weg van het doel. Warhurst met een sublieme pass. Ferguson geeft de bal voor. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Musk is nu in balbezit. Musk passt de bal zonder na te denken. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing geeft de bal voor. Musk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gaberić geeft een hoge lob. García Suárez speelt de bal door. Musk rent richting de bal. Musk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 87%, Man United 1995-96 13%.
Nathan FC 23 - Man United 1995-96 0:7