Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Folkestone Service Thamesmead Town FC
Normal Tactiek Higher attack
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 61.5
poor Schieten outstanding
weak Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Scholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Canio is nu in balbezit. Durbin is nu in balbezit. Di Canio onderschept slim de pass. Di Canio passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Derbin rent richting de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:1

5e minuut.
Derbin passt de bal in één keer door. Scholes speelt de bal door. Longstaff probeert naar een medespeler te passen. Éder rent richting de bal. Éder schiet op doel. Lampard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:2

8e minuut.
Daar is Pickles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pickles geeft de bal voor. Éder rent richting de bal. Éder haalt uit met een fantastische trap. Lampard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:3

10e minuut.
Pickles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickles speelt de bal door. Éder is nu in balbezit. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman passt de bal in één keer door. Scholes heeft problemen om de bal te vangen. Scholes geeft de bal voor. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Di Canio met een sublieme pass. Pickles heeft problemen om de bal te vangen. Pickles probeert naar een medespeler te passen. Éder is nu in balbezit. Éder schiet op doel. Lampard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Scholes onderschept slim de pass. Scholes passt de bal met de wreef. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Canio met een sublieme pass. Éder is nu in balbezit. Éder haalt uit met een fantastische trap. Lampard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:4

18e minuut.
Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholes probeert naar een medespeler te passen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel. Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder schiet op doel. Lewis-Potter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pickles zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lewis-Potter heeft problemen om de bal te vangen. Lewis-Potter onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pickles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Éder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:5

22e minuut.
Di Canio passt de bal zonder na te denken. Pickles geeft de bal voor. Éder kopt de bal weg. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Oponente geeft de bal voor. Éder kopt de bal weg. Mitchell is nu in balbezit. Derbin onderschept slim de pass. Derbin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Éder haalt uit met een fantastische trap. Lampard speelt de bal door. Pickles kopt de bal weg. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Longstaff met een harde bal richting middenveld. Scholes kopt de bal weg. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:6

31e minuut.
Gazza geeft de bal voor. Klungelig pakt Derbin de bal. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder onderschept slim de pass. Éder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Lampard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Freedman met een sublieme pass. Derbin rent richting de bal. Derbin passt de bal in één keer door. Éder is nu in balbezit. Éder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Éder passt de bal zonder na te denken. Di Canio heeft problemen om de bal te vangen. Di Canio passt de bal met de wreef. Scholes rent richting de bal. Scholes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Derbin rent richting de bal. Derbin speelt de bal door. Éder rent richting de bal. Éder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:7

39e minuut.
Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Canio geeft een lange en hoge pass. Éder kopt de bal weg. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:8

40e minuut.
Ifill probeert naar een medespeler te passen. Derbin met een sublieme pass. Klungelig pakt Éder de bal. Éder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:9

43e minuut.
Middleton verovert de bal door een tackle van achteren. Middleton met een sublieme pass. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:10

45e minuut.
Singh is nu in balbezit. Scholes verovert de bal door een tackle van achteren. Scholes probeert naar een medespeler te passen. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder schiet op doel. Lampard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folkestone Service 88%, Thamesmead Town FC 12%.
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:10

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lampard trapt de bal weg van het doel. Di Canio kopt de bal weg. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gazza verovert de bal door een tackle van achteren. Gazza geeft de bal voor. Éder kopt de bal weg. Derbin is nu in balbezit. Derbin draait met de bal, schiet en ... Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lampard speelt de bal door. Gazza kopt de bal weg. Éder rent richting de bal. Éder schiet op doel. Lampard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Mitchell geeft de bal voor. Inworp. Scholes met een snelle inworp. Di Canio is nu in balbezit. Di Canio geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:11

53e minuut.
Singh probeert de bal met de borst te controleren. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin is nu in balbezit. Éder rent richting de bal. Éder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pickles rent richting de bal. Pickles geeft de bal voor. Middleton probeert de bal aan de voet te houden. Derbin rent richting de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Scholes verovert de bal door een tackle van achteren. Scholes geeft de bal voor. Éder is nu in balbezit. Éder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes verovert de bal door een tackle van achteren. Scholes geeft een lange en hoge pass. Daar is Éder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Éder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ifill bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Canio onderschept slim de pass. Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Éder is nu in balbezit. Éder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Oponente kopt de bal weg. Scholes heeft problemen om de bal te vangen. Durbin rent richting de bal. Di Canio is nu in balbezit. Di Canio geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Freedman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin geeft de bal voor. Klungelig pakt Middleton de bal. Pickles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pickles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chyła komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Middleton kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Di Canio de bal onder controle te krijgen. Di Canio geeft een hoge lob. Daar is Éder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Éder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chyła probeert de bal met de borst te controleren. Chyła speelt de bal door. Daar is Longstaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:12

71e minuut.
Doeltrap. Lampard met een harde bal richting middenveld. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Longstaff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scholes zal de hoekschop nemen. Éder maakt een snoekduik en kopt de bal. Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:13

74e minuut.
Gazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Canio met een sublieme pass. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:14

75e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Middleton heeft problemen om de bal te vangen. Di Canio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Canio geeft een lange en hoge pass. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder draait met de bal, schiet en ... Lampard bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chyła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:15

80e minuut.
Di Canio is nu in balbezit. Di Canio geeft een hoge lob. Longstaff probeert de bal met de borst te controleren. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:16

81e minuut.
Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder passt de bal in één keer door. Ifill probeert de bal aan de voet te houden. Scholes is nu in balbezit. Scholes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chyła is nu in balbezit. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Lewis-Potter heeft problemen om de bal te vangen. Éder rent richting de bal. Éder schiet op doel. Lampard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:17

86e minuut.
Gazza passt de bal met de wreef. Di Canio geeft de bal voor. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder haalt uit met een fantastische trap. Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folkestone Service 88%, Thamesmead Town FC 12%.
Folkestone Service - Thamesmead Town FC 0:18