Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Flameri Evil Angels FC.
break2 Tactiek 3-2-2-1-2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 59.3
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil passt de bal in één keer door. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Csató met een sublieme pass. Campagnuolo geeft een hoge lob. Pizzolato rent richting de bal. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Evil Angels FC. 1:0

11e minuut.
Dinçtürk passt de bal met de wreef. Daar is Vázquez Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netopil begaat een overtreding. Netopil krijgt een gele kaart. Vázquez Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Chellew zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziazeka heeft problemen om de bal te vangen. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pum geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chellew met de inworp. Mányoki rent richting de bal. Mányoki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chellew geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz speelt de bal door. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... Deleanu bokst de bal weg.

22e minuut.
Dalnoki geeft een hoge lob. Fundakowski kan de bal niet met de borst controleren. Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Metsenaere rent richting de bal. Pizzolato geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chellew kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalnoki de bal. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Flameri - Evil Angels FC. 1:1

29e minuut.
Chellew bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chellew geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vázquez Muñoz krijgt zijn hoofd ertegen. Deleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Evil Angels FC. 1:2

32e minuut.
Dinçtürk passt de bal zonder na te denken. Chellew is nu in balbezit. Chellew geeft de bal voor. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Arabidis probeert naar een medespeler te passen. Chellew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellew passt de bal in één keer door. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Csató de bal. Dinçtürk is nu in balbezit. Zvara begaat een overtreding. Dinçtürk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chellew neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Metsenaere met een sublieme pass. Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Mányoki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mányoki krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mányoki rent richting de bal. Mányoki passt de bal zonder na te denken. Oberstraß heeft problemen om de bal te vangen. Oberstraß geeft een lange en hoge pass. Ziazeka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mányoki probeert naar een medespeler te passen. Chellew heeft problemen om de bal te vangen. Chellew met een sublieme pass. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... Deleanu bokst de bal weg. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 55%, Evil Angels FC. 45%.
Fc.Flameri - Evil Angels FC. 1:2

46e minuut.
Oberstraß passt de bal zonder na te denken. Ziazeka is nu in balbezit. Netopil verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Mányoki speelt de bal door. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka haalt uit met een fantastische trap. Deleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ziazeka probeert naar een medespeler te passen. Chellew rent richting de bal. Chellew heeft problemen om de bal te vangen. Chellew draait met de bal, schiet en ... Deleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vázquez Muñoz de bal. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka haalt uit met een fantastische trap. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Chellew is nu in balbezit. Chellew met een sublieme pass. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... Deleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Evil Angels FC. 1:3

56e minuut.
Ziazeka is nu in balbezit. Oberstraß met een sublieme pass. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mányoki is nu in balbezit. Csató rent richting de bal. Mányoki verovert de bal door een tackle van achteren. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Szanyó komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dinçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató onderschept slim de pass. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bytnowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberstraß bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberstraß geeft de bal voor. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Dinçtürk de bal. Dinçtürk passt de bal zonder na te denken. Pum bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz onderschept slim de pass. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 56%, Evil Angels FC. 44%.
Fc.Flameri - Evil Angels FC. 1:3