Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:05
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Platán Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25999
ASA964 EKB
x1 Tactiek 4-3-3
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 44.3
formidable Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen adequate


9e minuut.
Straga probeert naar een medespeler te passen. Novicki is nu in balbezit. Veér maakt een afschuwelijke overtreding. Veér is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Sznaucer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enxaqueca speelt de bal door. Evan rent richting de bal. Evan draait met de bal, schiet en ... Solt bokst de bal weg.

17e minuut.
Straga bereikt de bal nog maar net als eerste. Straga geeft een lange en hoge pass. Keller kopt de bal weg. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville schiet op doel. Solt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - EKB 1:0

18e minuut.
Solaimathi geeft de bal voor. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Éger zijn tegenspeler op de grond. Éger krijgt een gele kaart. Gavrilescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gavrilescu kan niet meer verder spelen. Russo komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hajba speelt de bal door. Oroszi heeft problemen om de bal te vangen. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster haalt uit met een fantastische trap. Metsola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanette bokst de bal weg.

25e minuut.
Solaimathi is nu in balbezit. Neville verovert de bal door een tackle van achteren. Neville passt de bal zonder na te denken. Evan is nu in balbezit. Evan haalt uit met een fantastische trap. Solt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar met een sublieme pass. Kaszás onderschept slim de pass. Evan rent richting de bal. Evan haalt uit met een fantastische trap. Solt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsola verovert de bal door een tackle van achteren. Metsola geeft een hoge lob. Neville is nu in balbezit. Neville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bojtor geeft de bal voor. Dieci bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieci probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Solt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Metsola geeft de bal voor. Oroszi rent richting de bal. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASA964 - EKB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 33%, EKB 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASA964 - EKB 1:1

52e minuut.
Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Novicki met een sublieme pass. Evan bereikt de bal nog maar net als eerste. Evan schiet op doel. Solt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Novicki rent richting de bal. Novicki passt de bal zonder na te denken. Enxaqueca met een sublieme pass. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Solaimathi probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo probeert naar een medespeler te passen. Evan bereikt de bal nog maar net als eerste. Evan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller rent richting de bal. Neville onderschept slim de pass. Neville schiet op doel. Solt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - EKB 2:1

66e minuut.
Straga geeft de bal voor. Klungelig pakt Neville de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sznaucer. Sznaucer krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Novicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Novicki met een sublieme pass. Daar is Evan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evan draait met de bal, schiet en ... Solt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - EKB 3:1

83e minuut.
Bojtor speelt de bal door. Klungelig pakt Keller de bal. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - EKB 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 35%, EKB 65%.
ASA964 - EKB 4:1