Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinus FC Dabas Stars
Normal Tactiek 5-3-2 D#
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 60.4
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi is nu in balbezit. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan draait met de bal, schiet en ... Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Molinari passt de bal in één keer door. Sós onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Picarelli neemt de hoekschop. Levyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Picarelli heeft problemen om de bal te vangen. Picarelli geeft de bal voor. Sós is nu in balbezit. Levyan onderschept slim de pass. Levyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Levyan is nu in balbezit. Levyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Levyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Heffler de bal onder controle te krijgen. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel. Vivardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 58%, Dabas Stars 42%.
Corvinus FC - Dabas Stars 0:1

49e minuut.
Baranyi kopt de bal weg. Sallai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levyan is nu in balbezit. Levyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 0:2

51e minuut.
Baranyi speelt de bal door. Daar is Levyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallai rent richting de bal. Levyan onderschept slim de pass. Levyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Baranyi rent richting de bal. Baranyi passt de bal met de wreef. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 0:3

61e minuut.
Prorok is nu in balbezit. Prorok passt de bal zonder na te denken. Simula rent richting de bal. Simula schiet op doel. Tadei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 1:3

61e minuut.
Giggs komt het veld opgelopen. Ivitz komt het veld opgelopen. Dajka komt het veld opgelopen. Szőnyi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Simula rent richting de bal. Ivitz onderschept slim de pass. Ivitz passt de bal met de wreef. Daar is Giggs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Baranyi is nu in balbezit. Heffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 1:4

74e minuut.
Sallai rent richting de bal. Sallai geeft een hoge lob. Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi draait met de bal, schiet en ... Tadei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 2:4

76e minuut.
Ivitz is nu in balbezit. Ivitz met een sublieme pass. Giggs heeft problemen om de bal te vangen. Giggs schiet op doel. Vivardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 2:5

77e minuut.
Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov is nu in balbezit. Ivitz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivitz geeft een lange en hoge pass. Giggs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Dabas Stars 2:6

79e minuut.
Sallai passt de bal met de wreef. Dajka probeert naar een medespeler te passen. Sós rent richting de bal. Giggs verovert de bal door een tackle van achteren. Giggs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Sós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baranyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baranyi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 58%, Dabas Stars 42%.
Corvinus FC - Dabas Stars 2:6