Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berettyóújfalu FC Nyíregyháza Spartacus FC
kkk Tactiek 4-1-2-1-2
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Di Riso probeert naar een medespeler te passen. Dudziński rent richting de bal. Radnai begaat een overtreding. Radnai krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński passt de bal in één keer door. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm verovert de bal door een tackle van achteren. Wilhelm schiet op doel. Šindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Inworp. Dudziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorzeński met een sublieme pass. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Šindler probeert naar een medespeler te passen. Acevedo kan de bal niet met de borst controleren. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye geeft de bal voor. Carolina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Gorzeński heeft problemen om de bal te vangen. Haznadar probeert naar een medespeler te passen. Carolina is nu in balbezit. Carolina met een sublieme pass. Potroviţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barta rent richting de bal. Barta haalt uit met een fantastische trap. Potroviţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berettyóújfalu FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

32e minuut.
Inworp. Porath met de inworp. Radnai heeft problemen om de bal te vangen. Radnai geeft een hoge lob. Carolina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berettyóújfalu FC 64%, Nyíregyháza Spartacus FC 36%.
Berettyóújfalu FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

48e minuut.
Wilhelm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sallai bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak verovert de bal door een tackle van achteren. Majslak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Berettyóújfalu FC - Nyíregyháza Spartacus FC 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz met een snelle inworp. Dudziński met een sublieme pass. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Šindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wilhelm rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar rent richting de bal. Haznadar passt de bal in één keer door. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Carolina kopt de bal weg. Daar is Calini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carolina rent richting de bal. Carolina haalt uit met een fantastische trap. Potroviţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Radnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haznadar rent richting de bal. Ortiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haznadar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haznadar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Berettyóújfalu FC - Nyíregyháza Spartacus FC 1:2

65e minuut.
Majslak kopt de bal weg. Dudziński heeft problemen om de bal te vangen. Dudziński geeft de bal voor. Wilhelm krijgt zijn hoofd ertegen. Šindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gorzeński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acevedo de bal. Butaeye verovert de bal door een tackle van achteren. Butaeye geeft een lange en hoge pass. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Berettyóújfalu FC - Nyíregyháza Spartacus FC 1:3

75e minuut.
Butaeye probeert naar een medespeler te passen. Barta rent richting de bal. Parascandolo rent richting de bal. Barta is nu in balbezit. Barta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berettyóújfalu FC 57%, Nyíregyháza Spartacus FC 43%.
Berettyóújfalu FC - Nyíregyháza Spartacus FC 1:3