Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Sarkanyvadasz FC
AVG Tactiek 20240223
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 38.3
zeer goed Schieten matig
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Tramonti heeft problemen om de bal te vangen. Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti geeft een lange en hoge pass. Targoński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 1:0

23e minuut.
Kenéz rent richting de bal. Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti passt de bal met de wreef. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tramonti is nu in balbezit. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti rent richting de bal. Targoński is nu in balbezit. Targoński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 2:0

42e minuut.
Eliaszewicz probeert de bal met de borst te controleren. Oryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliaszewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Schinkmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 24%, Sarkanyvadasz FC 76%.
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 2:0

50e minuut.
Schinkmann rent richting de bal. Tramonti rent richting de bal. Tramonti passt de bal in één keer door. Eliaszewicz rent richting de bal. Eliaszewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Armenakyan rent richting de bal. bin Yakub speelt de bal door. Mező rent richting de bal. Targoński onderschept slim de pass. Targoński draait met de bal, schiet en ... Kasperek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 3:0

54e minuut.
Eliaszewicz rent richting de bal. Eliaszewicz passt de bal met de wreef. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Targoński rent richting de bal. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Oleszek geeft een lange en hoge pass. Armenakyan speelt de bal door. Targoński is nu in balbezit. Targoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 4:0

58e minuut.
Brokovec probeert naar een medespeler te passen. bin Yakub is nu in balbezit. bin Yakub speelt de bal door. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kenéz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armenakyan. Kenéz raakt geblesseerd tijdens het duel. Détári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brokovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi verovert de bal door een tackle van achteren. Császi schiet op doel. Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Armenakyan speelt de bal door. bin Yakub rent richting de bal. bin Yakub geeft de bal voor. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 5:0

62e minuut.
Klungelig pakt Kenéz de bal. Kenéz passt de bal zonder na te denken. Daar is Mistrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mistrz geeft een lange en hoge pass. Császi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oleszek verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszek geeft de bal voor. Armenakyan probeert de bal aan de voet te houden. bin Yakub is nu in balbezit. bin Yakub geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
bin Yakub is nu in balbezit. bin Yakub passt de bal in één keer door. Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan geeft een lange en hoge pass. Cimpl is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brokovec geeft een lange en hoge pass. Cimpl is nu in balbezit. Czakó rent richting de bal. Cimpl onderschept slim de pass. Cimpl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Armenakyan probeert naar een medespeler te passen. Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Targoński rent richting de bal. Targoński schiet op doel. Kasperek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mező bereikt de bal nog maar net als eerste. Mező geeft een lange en hoge pass. Schinkmann kopt de bal weg. Eliaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
bin Yakub met een sublieme pass. Eliaszewicz is nu in balbezit. Eliaszewicz passt de bal met de wreef. bin Yakub rent richting de bal. bin Yakub geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 28%, Sarkanyvadasz FC 72%.
Angyalföldi ksk - Sarkanyvadasz FC 6:0