Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC Ceglédi Amatőrök
4-4-2 Tactiek nes
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Kelly rent richting de bal. Marx rent richting de bal. Galgóczi met een sublieme pass. Kielonek rent richting de bal. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Mydło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Paraiso geeft de bal voor. Ganzulić rent richting de bal. Weöres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ganzulić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mărăşescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bocaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Estevão kopt de bal weg. Weöres bereikt de bal nog maar net als eerste. Weöres met een sublieme pass. Adelaar geeft een lange en hoge pass. Mărăşescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Weöres passt de bal zonder na te denken. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi passt de bal in één keer door. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu schiet op doel. Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Adelaar geeft een hoge lob. Ganzulić rent richting de bal. Estevão maakt een afschuwelijke overtreding. Estevão krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Váraljai verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu passt de bal met de wreef. Ganzulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bocaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Galgóczi speelt de bal door. Kelly speelt de bal door. Aristizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly is nu in balbezit. Kelly geeft een hoge lob. Bocaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 55%, Ceglédi Amatőrök 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soroksár SC - Ceglédi Amatőrök 0:0

52e minuut.
Kebab met een snelle inworp. Ganzulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzulić passt de bal zonder na te denken. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ceglédi Amatőrök 0:1

60e minuut.
Galgóczi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szatmári komt het veld opgelopen. Újváry komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kasza is nu in balbezit. Kasza passt de bal in één keer door. Galgóczi probeert naar een medespeler te passen. Szatmári is nu in balbezit. Szatmári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soroksár SC - Ceglédi Amatőrök 1:1

70e minuut.
Újváry met een sublieme pass. Szatmári rent richting de bal. Újváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ceglédi Amatőrök 2:1

75e minuut.
Polényi heeft problemen om de bal te vangen. Kelly rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polényi. Polényi krijgt een gele kaart. Kelly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu schiet op doel. Bocaş bokst de bal weg.

76e minuut.
Cyll is nu in balbezit. Galgóczi speelt de bal door. Újváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry haalt uit met een fantastische trap. Mydło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ceglédi Amatőrök 3:1

88e minuut.
Kebab geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szabolcsi de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szatmári onderschept slim de pass. Szatmári passt de bal met de wreef. Újváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry draait met de bal, schiet en ... Mydło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ceglédi Amatőrök 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 46%, Ceglédi Amatőrök 54%.
Soroksár SC - Ceglédi Amatőrök 4:1