Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SárgaLap Turul népe
Jedi2_v2 Tactiek 442
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten outstanding
good Passen formidable
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Mikulski probeert naar een medespeler te passen. Roev is nu in balbezit. Roev geeft een hoge lob. Isbrandt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Mikulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Turul népe 0:1

4e minuut.
Isbrandt onderschept slim de pass. Isbrandt speelt de bal door. Czapiga met een sublieme pass. Mikulski rent richting de bal. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Hoàng Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Lâm met een sublieme pass. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe geeft een hoge lob. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Turul népe 0:2

9e minuut.
Trussmann geeft een lange en hoge pass. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe geeft een lange en hoge pass. Mikulski maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Laan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Laszkiewicz onderschept slim de pass. Laszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski onderschept slim de pass. Mikulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Czapiga geeft een hoge lob. Mikulski kopt de bal weg. Daar is van der Laan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero begaat een overtreding. Czapiga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isbrandt met een snel genomen vrije trap. Mikulski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Zafertepe met de inworp. Isbrandt geeft een hoge lob. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. Olmos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mikulski passt de bal in één keer door. Daar is Roev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roev passt de bal met de wreef. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Zafertepe met de inworp. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Cremonini kopt de bal weg. Hoàng Lâm geeft een lange en hoge pass. Mikulski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Isbrandt springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
van der Laan geeft een hoge lob. Inworp. Zafertepe met de inworp. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Turul népe 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 69%, Turul népe 31%.
SárgaLap - Turul népe 0:3

46e minuut.
Munzur komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Roev is nu in balbezit. Roev geeft een lange en hoge pass. Isbrandt maakt een snoekduik en kopt de bal. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Turul népe 0:4

48e minuut.
Roev geeft een hoge lob. Isbrandt kopt de bal weg. Munzur is nu in balbezit. Munzur met een sublieme pass. Isbrandt rent richting de bal. De bal raakt de paal. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Turul népe 0:5

54e minuut.
Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roev zal de hoekschop nemen. Mikulski springt en kopt de bal. Dreher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Turul népe 0:6

57e minuut.
Dalangavičius geeft de bal voor. Inworp. Munzur met de inworp. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. Dreher bokst de bal weg.

59e minuut.
Munzur met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikulski de bal. Mikulski passt de bal met de wreef. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cremonini probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero probeert naar een medespeler te passen. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
González del Campo kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal in één keer door. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mikulski kopt de bal weg. Klungelig pakt Olmos de bal. Olmos geeft de bal voor. Baranyai rent richting de bal. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Daar is Czapiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft de bal voor. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski schiet op doel. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Turul népe 0:7

83e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Dalangavičius rent richting de bal. Munzur onderschept slim de pass. Munzur geeft een hoge lob. Mikulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dreher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 62%, Turul népe 38%.
SárgaLap - Turul népe 0:7