Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf Heretacskók*
tactic3 Tactiek flexi att
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Caccavello rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz met een sublieme pass. Święciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Święciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Nicosia is nu in balbezit. Nicosia geeft een lange en hoge pass. Święciński met een sublieme pass. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ortiz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nicosia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barkó heeft problemen om de bal te vangen. Barbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbier schiet op doel. Esztergályos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Červený bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricksen onderschept slim de pass. Ricksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Heretacskók* 1:0

13e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Sefer heeft problemen om de bal te vangen. Święciński verovert de bal door een tackle van achteren. Święciński haalt uit met een fantastische trap. Brona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Heretacskók* 1:1

17e minuut.
Nicosia geeft de bal voor. Inworp. Bíró met de inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zoidakis probeert naar een medespeler te passen. Nicosia rent richting de bal. Nicosia geeft een lange en hoge pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sefer heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Święciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Święciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Heretacskók* 1:2

25e minuut.
Garlate onderschept slim de pass. Ortiz is nu in balbezit. Geçirmez begaat een overtreding. Geçirmez krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Červený met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Geçirmez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geçirmez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bíró met een snel genomen vrije trap. Święciński rent richting de bal. Święciński draait met de bal, schiet en ... Sefer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Święciński onderschept slim de pass. Święciński geeft een hoge lob. Brona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sefer de bal. Nicosia rent richting de bal. Jambor onderschept slim de pass. Jambor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Jambor met een sublieme pass. Święciński is nu in balbezit. Święciński probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nicosia is nu in balbezit. Święciński onderschept slim de pass. Święciński speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 67%, Heretacskók* 33%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Heretacskók* 1:2

47e minuut.
Bíró is nu in balbezit. Bíró passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Brona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Heretacskók* 1:3

50e minuut.
Doeltrap. Klasić komt het veld opgelopen. Reusser komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Święciński passt de bal zonder na te denken. Jambor speelt de bal door. Nicosia met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Caccavello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belényesi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ricksen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bandettini komt het veld opgelopen. Mocsáry komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Klasić met een sublieme pass. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar passt de bal in één keer door. Bandettini is nu in balbezit. Bandettini draait met de bal, schiet en ... Esztergályos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Pool zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Klasić de bal. Klasić geeft de bal voor. Bandettini springt en kopt de bal. Esztergályos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Heretacskók* 2:3

83e minuut.
Bíró speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicosia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nicosia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nicosia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 45%, Heretacskók* 55%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Heretacskók* 2:3