Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:05
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: VR SE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14389
Vuma Lila Vandálok
Paca Tactiek 424
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 61.3
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Frunză passt de bal zonder na te denken. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky passt de bal in één keer door. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... Garaba bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Podmaniczky probeert naar een medespeler te passen. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Frunză probeert naar een medespeler te passen. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Mazzaroto maakt een snoekduik en kopt de bal. Garaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Daar is Maliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunză is nu in balbezit. Frunză passt de bal in één keer door. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazzaroto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Lila Vandálok 0:1

27e minuut.
Podmaniczky geeft een hoge lob. Mazzaroto kopt de bal weg. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia draait met de bal, schiet en ... Garaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Lila Vandálok 0:2

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Taveggia de bal onder controle te krijgen. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev passt de bal in één keer door. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Garaba bokst de bal weg. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Lila Vandálok 0:3

32e minuut.
Inworp. Tepsiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Cachaça met een sublieme pass. Taveggia rent richting de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mazzaroto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Lila Vandálok 0:4

39e minuut.
Grubor geeft de bal voor. Widera probeert naar een medespeler te passen. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Mazzaroto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Lila Vandálok 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 72%, Lila Vandálok 28%.
Vuma - Lila Vandálok 0:5

51e minuut.
Tepsiev speelt de bal door. da Cachaça rent richting de bal. da Cachaça passt de bal met de wreef. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Garaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Taveggia speelt de bal door. Mazzaroto is nu in balbezit. Met opzet legt Kezija zijn tegenspeler op de grond. Mazzaroto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podmaniczky wilt de vrije trap nemen. Garaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Tătărescu geeft een hoge lob. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev speelt de bal door. Daar is Taveggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Garaba bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Frunză speelt de bal door. Klungelig pakt Podmaniczky de bal. Podmaniczky geeft de bal voor. Mazzaroto springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bicski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Frunză passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taveggia de bal. Met opzet legt Grubor zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grubor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grubor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 71%, Lila Vandálok 29%.
Vuma - Lila Vandálok 0:5