Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sákájtó FC FC Steel City Miskolc
S7 Tactiek new3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Pigniczki passt de bal zonder na te denken. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele passt de bal in één keer door. Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Maiboroda geeft de bal voor. Judele rent richting de bal. Harmath is nu in balbezit. Harmath geeft een hoge lob. Pigniczki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Sudár is nu in balbezit. Sudár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Półtorak de bal. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Pezzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Szakáll passt de bal in één keer door. Judele met een sublieme pass. Sudár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Pezzia bokst de bal weg.

41e minuut.
Tsaggaris speelt de bal door. Chalimavičius is nu in balbezit. Matolcsy is nu in balbezit. Chalimavičius onderschept slim de pass. Chalimavičius draait met de bal, schiet en ... Walter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 51%, FC Steel City Miskolc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sákájtó FC - FC Steel City Miskolc 0:0

50e minuut.
Harmath probeert naar een medespeler te passen. Chalimavičius rent richting de bal. Sultz geeft een hoge lob. Judele rent richting de bal. Judele geeft de bal voor. Pezzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Duchna speelt de bal door. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Tsaggaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaggaris geeft de bal voor. Kozák krijgt zijn hoofd ertegen. Walter bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Maruzzo komt het veld opgelopen. Mularczyk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Matolcsy geeft een hoge lob. Judele is nu in balbezit. Ochoa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochoa krijgt een gele kaart. Judele wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Judele kan niet meer verder spelen. Asenov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Feldmann passt de bal met de wreef. Mularczyk is nu in balbezit. Kural legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mularczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozák legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Walter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

74e minuut.
Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik met een sublieme pass. Rybczyński is nu in balbezit. Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Sudár heeft problemen om de bal te vangen. Sudár met een sublieme pass. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Pezzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - FC Steel City Miskolc 1:0

79e minuut.
Daar is Feldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feldmann probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. Walter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sákájtó FC - FC Steel City Miskolc 1:1

84e minuut.
Kozák rent richting de bal. Duchna verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel. Walter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - FC Steel City Miskolc 1:2

87e minuut.
Pezzia met een harde bal richting middenveld. Okoński kopt de bal weg. Duchna heeft problemen om de bal te vangen. Kozák rent richting de bal. Kozák schiet op doel. Walter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 60%, FC Steel City Miskolc 40%.
Sákájtó FC - FC Steel City Miskolc 1:2