Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungarian Revo FC Hcity FC
Rev 2k24BW Tactiek ALPHA
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 36
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Daar is Halmesarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmesarka passt de bal met de wreef. Pruteanu met een sublieme pass. Zilvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilvar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Somogyi passt de bal zonder na te denken. Cheparinov rent richting de bal. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki schiet op doel. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Hcity FC 1:0

14e minuut.
Keith rent richting de bal. Keith geeft de bal voor. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Hcity FC 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Obispo de bal. Obispo passt de bal in één keer door. Hrutka is nu in balbezit. Zilvar onderschept slim de pass. Zilvar schiet op doel. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Obispo speelt de bal door. Haza rent richting de bal. Met opzet legt Zawada zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zawada moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zawada schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Halmesarka kopt de bal weg. Zilvar rent richting de bal. Hrutka maakt een afschuwelijke overtreding. Zilvar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Türksevər komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Türksevər probeert naar een medespeler te passen. Obispo met een sublieme pass. Martins is nu in balbezit. Martins geeft een lange en hoge pass. Zilvar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zitoumi onderschept slim de pass. Hrutka geeft een hoge lob. Syper kopt de bal weg. Pruteanu geeft de bal voor. Zilvar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hrutka is nu in balbezit. Hrutka geeft een lange en hoge pass. Haza is nu in balbezit. Haza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Hcity FC 3:0

38e minuut.
Halmesarka onderschept slim de pass. Halmesarka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zilvar de bal. Halmesarka geeft een lange en hoge pass. Pruteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Halmesarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmesarka geeft een hoge lob. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilvar onderschept slim de pass. Zilvar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pruteanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Martins de bal. Martins passt de bal zonder na te denken. Zilvar is nu in balbezit. Zilvar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 69%, Hcity FC 31%.
Hungarian Revo FC - Hcity FC 3:0

48e minuut.
Türksevər met een sublieme pass. Zilvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrutka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zilvar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zilvar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu schiet op doel. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Halmesarka rent richting de bal. Halmesarka geeft een hoge lob. Medgyessy is nu in balbezit. Martins onderschept slim de pass. Martins haalt uit met een fantastische trap. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Halmesarka met een sublieme pass. Zilvar probeert de bal met de borst te controleren. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Hcity FC 3:1

55e minuut.
Martins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obispo raakt geblesseerd tijdens het duel. Zilvar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Hcity FC 3:2

56e minuut.
Haidl is nu in balbezit. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu passt de bal in één keer door. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Haza rent richting de bal. Haza passt de bal zonder na te denken. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Hcity FC 4:2

63e minuut.
Syper met een snelle inworp. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal met de wreef. Zilvar rent richting de bal. Zilvar draait met de bal, schiet en ... Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zilvar rent richting de bal. Keith legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zilvar raakt geblesseerd tijdens het duel. Zilvar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Borbás met een sublieme pass. Halmesarka kopt de bal weg. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zilvar rent richting de bal. Hrutka onderschept slim de pass. Hrutka geeft een hoge lob. Haza is nu in balbezit. Haza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Zilvar haalt uit met een fantastische trap. Keith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obispo neemt de hoekschop. Zilvar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Obispo passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyessy is nu in balbezit. Martins onderschept slim de pass. Martins schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Martins is nu in balbezit. Zilvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi rent richting de bal. Zilvar onderschept slim de pass. Zilvar haalt uit met een fantastische trap. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Obispo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somogyi geeft de bal voor. Cheparinov geeft de bal voor. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Borbás bokst de bal weg.

87e minuut.
Medgyessy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zitoumi de bal onder controle te krijgen. Halmesarka rent richting de bal. Halmesarka geeft de bal voor. Obispo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Obispo is nu in balbezit. Obispo speelt de bal door. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilvar onderschept slim de pass. Zilvar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 80%, Hcity FC 20%.
Hungarian Revo FC - Hcity FC 4:2