Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina SC Baráti Kör FC.
4-2-3-1 Tactiek ziccer1
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Pavičić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ermiş de bal. Ermiş passt de bal zonder na te denken. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Giakos geeft een hoge lob. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş passt de bal in één keer door. Kuleczka heeft problemen om de bal te vangen. Kuleczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 56%, Baráti Kör FC. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina SC - Baráti Kör FC. 0:0

46e minuut.
Albuquerque komt het veld opgelopen. Skiba komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Inworp. Ermiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bereczki rent richting de bal. Bereczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Békési passt de bal zonder na te denken. Galletti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luketics. Luketics krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Albuquerque geeft een hoge lob. Arni heeft problemen om de bal te vangen. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Delmouzos trapt de bal weg. Galletti kopt de bal weg. Méhes probeert de bal aan de voet te houden. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Arni onderschept slim de pass. Met opzet legt Pimbó zijn tegenspeler op de grond. Arni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas geeft een lange en hoge pass. Kuleczka springt en kopt de bal. Malfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Arni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque heeft problemen om de bal te vangen. Albuquerque passt de bal in één keer door. Moskov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Baráti Kör FC. 1:0

74e minuut.
Luketics passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Kuleczka. Goede buitenspelval van de verdediging. Pavičić neemt vlug de vrije trap. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Baráti Kör FC. 2:0

83e minuut.
Giakos probeert naar een medespeler te passen. Wessel speelt de bal door. Vignjević rent richting de bal. Vignjević geeft de bal voor. Kuleczka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 54%, Baráti Kör FC. 46%.
Platina SC - Baráti Kör FC. 2:0