Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raktor fc Csengődi SE
Biztonsagos Tactiek bombastic
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Graaven met een sublieme pass. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle geeft een lange en hoge pass. Sáfár krijgt zijn hoofd ertegen. Abrams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - Csengődi SE 1:0

10e minuut.
Cabaleiro rent richting de bal. Cabaleiro speelt de bal door. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov schiet op doel. Hargreaves werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zagórski geeft de bal voor. Lód onderschept slim de pass. Sikharulidze is nu in balbezit. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Guillemot geeft de bal voor. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár speelt de bal door. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Sikharulidze probeert de bal met de borst te controleren. Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheparinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raktor fc 55%, Csengődi SE 45%.
raktor fc - Csengődi SE 1:0

59e minuut.
Zagórski met een sublieme pass. Lód verovert de bal door een tackle van achteren. Sikharulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikharulidze geeft de bal voor. Cheparinov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Blute geeft een hoge lob. Guillemot kopt de bal weg. Stoichiţă probeert de bal aan de voet te houden. Végvári is nu in balbezit. Végvári geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă geeft de bal voor. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheparinov draait met de bal, schiet en ... Hargreaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Quiroz probeert de bal met de borst te controleren. Sikharulidze geeft een lange en hoge pass. Cabaleiro kopt de bal weg. Cheparinov kan de bal niet met de borst controleren. Cheparinov schiet op doel. Hargreaves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Syrek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Gilyán komt het veld opgelopen. Berić komt het veld opgelopen. Linka komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Graaven geeft de bal voor. Berić rent richting de bal. Rebecchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - Csengődi SE 2:0

83e minuut.
Linka heeft problemen om de bal te vangen. Blute onderschept slim de pass. Blute geeft de bal voor. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zagórski is nu in balbezit. Zagórski passt de bal met de wreef. Syrek rent richting de bal. Klungelig pakt Syrek de bal. Syrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raktor fc 40%, Csengődi SE 60%.
raktor fc - Csengődi SE 2:0