Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falábu FC Roxolan`s
11 Tactiek def2
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Acres Jr kopt de bal weg. Bede rent richting de bal. Bede geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábu FC - Roxolan`s 0:1

11e minuut.
Szegleti rent richting de bal. Bede onderschept slim de pass. Bede passt de bal met de wreef. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rubalewski met een sublieme pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falábu FC - Roxolan`s 0:2

13e minuut.
Daar is Szegleti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa geeft een hoge lob. Zsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bede met een sublieme pass. Rubalewski rent richting de bal. Rubalewski geeft een hoge lob. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Rus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez passt de bal zonder na te denken. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa geeft een lange en hoge pass. Rus maakt een snoekduik en kopt de bal. Zsák bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu geeft de bal voor. Rus springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bánföldi rent richting de bal. Zañartu onderschept slim de pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Méndez passt de bal zonder na te denken. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa probeert naar een medespeler te passen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Zsák bokst de bal weg. Váncsa is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rubalewski zal de hoekschop nemen. Zañartu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falábu FC 69%, Roxolan`s 31%.
Falábu FC - Roxolan`s 0:2

48e minuut.
Kurzawa met een sublieme pass. Bede rent richting de bal. Bede met een sublieme pass. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bede geeft een hoge lob. Rubalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubalewski passt de bal met de wreef. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Váncsa de bal. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábu FC - Roxolan`s 0:3

55e minuut.
Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa speelt de bal door. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Georgescu geeft de bal voor. Zañartu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. Zsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábu FC - Roxolan`s 0:4

76e minuut.
Zañartu is nu in balbezit. Zañartu passt de bal zonder na te denken. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa geeft de bal voor. Rus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rubalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubalewski passt de bal zonder na te denken. Çuko onderschept slim de pass. Kurzawa geeft de bal voor. Rus maakt een snoekduik en kopt de bal. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Böőr rent richting de bal. Böőr geeft een hoge lob. Inworp. Rubalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méndez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Kurzawa heeft problemen om de bal te vangen. Kurzawa met een sublieme pass. Zañartu rent richting de bal. Zañartu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falábu FC 71%, Roxolan`s 29%.
Falábu FC - Roxolan`s 0:4