Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haladás Nortonok
nb343 Tactiek 1
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lienert rent richting de bal. Lienert passt de bal met de wreef. Amoros onderschept slim de pass. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pollentier probeert naar een medespeler te passen. Szczepański rent richting de bal. Szczepański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keir de bal. Keir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:1

8e minuut.
Güneyli passt de bal met de wreef. Wydra speelt de bal door. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László geeft de bal voor. Lienert springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szczepański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keir krijgt zijn hoofd ertegen. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:2

10e minuut.
Băsescu onderschept slim de pass. Băsescu geeft de bal voor. Szczepański speelt de bal door. Keir is nu in balbezit. Keir draait met de bal, schiet en ... Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:3

15e minuut.
Băsescu geeft een lange en hoge pass. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Lienert rent richting de bal. Lienert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:4

20e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Wydra met een sublieme pass. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:5

23e minuut.
Szczepański verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepański speelt de bal door. Keir rent richting de bal. Keir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:6

28e minuut.
Wydra speelt de bal door. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański geeft de bal voor. Lienert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:7

34e minuut.
Wydra rent richting de bal. Wydra speelt de bal door. Klungelig pakt Lienert de bal. Lienert schiet op doel. Gurău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:8

40e minuut.
Keir rent richting de bal. Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir onderschept slim de pass. Lienert rent richting de bal. Lienert haalt uit met een fantastische trap. Gurău bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 75%, Nortonok 25%.
Haladás - Nortonok 0:8

53e minuut.
Pollentier heeft problemen om de bal te vangen. Pollentier passt de bal in één keer door. Koczur met een sublieme pass. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:9

61e minuut.
Nistelrooy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szczepański met een snelle inworp. Koczur geeft de bal voor. Keir springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pollentier geeft de bal voor. László is nu in balbezit. László passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Keir de bal. Keir haalt uit met een fantastische trap. Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Băsescu kopt de bal weg. Wydra rent richting de bal. Wydra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lienert de bal. Lienert haalt uit met een fantastische trap. Gurău bokst de bal weg.

72e minuut.
Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. László geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keir kopt de bal weg. Lienert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:10

75e minuut.
Pollentier is nu in balbezit. Wydra met een sublieme pass. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László geeft een lange en hoge pass. Lienert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt László de bal. László passt de bal met de wreef. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir haalt uit met een fantastische trap. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros geeft een hoge lob. Lienert met een sublieme pass. Wydra heeft problemen om de bal te vangen. Wydra geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keir probeert de bal met de borst te controleren. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:11

79e minuut.
Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir passt de bal met de wreef. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienert schiet op doel. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Nortonok 0:12

80e minuut.
Güneyli met een sublieme pass. Koczur is nu in balbezit. Koczur passt de bal zonder na te denken. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Szostak geeft een lange en hoge pass. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László passt de bal zonder na te denken. Lienert is nu in balbezit. Lienert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wydra probeert naar een medespeler te passen. Keir rent richting de bal. Nistelrooy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nistelrooy krijgt een gele kaart. Keir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczepański met een snel genomen vrije trap. Lienert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 67%, Nortonok 33%.
Haladás - Nortonok 0:12