Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Dragon FC Avatar FC
Madridy Tactiek na most
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 64.4
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Nozicska kopt de bal weg. Klungelig pakt Jerázek de bal. Vasile is nu in balbezit. Benayoun rent richting de bal. Benayoun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Kopeć met een sublieme pass. Arlotto met een sublieme pass. Oost is nu in balbezit. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel. Hende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Benayoun rent richting de bal. Vasile rent richting de bal. Lara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lara krijgt een gele kaart. Vasile is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benayoun komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Azhari kopt de bal weg. Kürti heeft problemen om de bal te vangen. Benayoun rent richting de bal. Benayoun draait met de bal, schiet en ... Hende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 0:1

15e minuut.
Zahirović passt de bal in één keer door. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kürti krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Nozicska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nozicska passt de bal in één keer door. Azhari is nu in balbezit. Azhari geeft een hoge lob. Vasile maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hende trapt de bal weg van het doel. Nozicska kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasile de bal. Benayoun rent richting de bal. Benayoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj passt de bal met de wreef. Zahirović geeft een lange en hoge pass. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Hende bokst de bal weg. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 75%, Avatar FC 25%.
Black Dragon FC - Avatar FC 0:2

47e minuut.
Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost passt de bal met de wreef. Jerázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Azhari speelt de bal door. Benayoun rent richting de bal. Jerázek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benayoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasile wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Hende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Oost kopt de bal weg. Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arlotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile onderschept slim de pass. Vasile schiet op doel. Hende bokst de bal weg.

81e minuut.
Zahirović met een sublieme pass. Kopeć met een sublieme pass. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost schiet op doel. Hende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 0:3

82e minuut.
Oost onderschept slim de pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost schiet op doel. Hende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 0:4

83e minuut.
Mice-Katine is nu in balbezit. Benayoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mice-Katine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardoso Filho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mice-Katine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azhari met een sublieme pass. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wodzyński passt de bal met de wreef. Nozicska met een sublieme pass. Jerázek verovert de bal door een tackle van achteren. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ... Hende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Wodzyński passt de bal in één keer door. Azhari rent richting de bal. Azhari geeft een hoge lob. Oost is nu in balbezit. Oost schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 69%, Avatar FC 31%.
Black Dragon FC - Avatar FC 0:5