Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C Dream Team Football Klub
Óindiai védelem Tactiek 005
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Şenbay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obal met een snelle inworp. Origi geeft een lange en hoge pass. Predeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Uhlárik de bal. Uhlárik probeert naar een medespeler te passen. Lionello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionello geeft de bal voor. Eremia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pomocnik rent richting de bal. Moldenhauer onderschept slim de pass. Moldenhauer passt de bal met de wreef. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Leśniowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lionello is nu in balbezit. Lionello passt de bal in één keer door. Uhlárik is nu in balbezit. Uhlárik geeft een lange en hoge pass. Eremia springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Patuzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Eremia rent richting de bal. Parizotto begaat een overtreding. Eremia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pomocnik met een snel genomen vrije trap. Eremia maakt een snoekduik en kopt de bal. Szaber kopt de bal weg. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Şenbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenbay probeert naar een medespeler te passen. Cizalj speelt de bal door. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Origi is nu in balbezit. Origi passt de bal in één keer door. Sofian is nu in balbezit. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Yuste probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 1:0

30e minuut.
Uhlárik met de inworp. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia passt de bal met de wreef. Zăituc rent richting de bal. Zăituc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 1:1

37e minuut.
Şenbay geeft de bal voor. Daar is Kerchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szaber. Kerchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Zăituc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yuste kopt de bal weg. Zăituc rent richting de bal. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc onderschept slim de pass. Zăituc draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 63%, Dream Team Football Klub 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 1:1

54e minuut.
Obal is nu in balbezit. Obal passt de bal in één keer door. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 2:1

57e minuut.
Uhlárik met een sublieme pass. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia passt de bal in één keer door. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Cizalj is nu in balbezit. Cizalj passt de bal met de wreef. Eremia rent richting de bal. Eremia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 2:2

66e minuut.
Şenbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenbay geeft de bal voor. Kerchev kopt de bal weg. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Lionello speelt de bal door. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cizalj met de inworp. Lionello geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Obal passt de bal met de wreef. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer probeert naar een medespeler te passen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu schiet op doel. Leśniowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Origi met een sublieme pass. Predeanu rent richting de bal. Penedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Predeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Predeanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kerchev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bieniecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 60%, Dream Team Football Klub 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Obal speelt de bal door. Daar is Origi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Origi passt de bal zonder na te denken. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

103e minuut.
Obal passt de bal met de wreef. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo onderschept slim de pass. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Leśniowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 52%, Dream Team Football Klub 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 2:2

107e minuut.
Moldenhauer met een sublieme pass. Obal bereikt de bal nog maar net als eerste. Obal passt de bal in één keer door. Origi heeft problemen om de bal te vangen. Origi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

111e minuut.
Penedo geeft de bal voor. Sofian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penedo. Penedo krijgt een gele kaart.

112e minuut.
Cizalj probeert naar een medespeler te passen. Moldenhauer geeft de bal voor. Origi speelt de bal door. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 3:2

114e minuut.
Uhlárik speelt de bal door. Zăituc heeft problemen om de bal te vangen. Zăituc passt de bal zonder na te denken. Eremia heeft problemen om de bal te vangen. Eremia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 56%, Dream Team Football Klub 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Zăituc legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Patuzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
---
Sofian zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Eremia neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Predeanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 4:3
---
Bieniecki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Patuzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 4:4
---
Moldenhauer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Dream Team Football Klub 5:4
---
Cizalj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Origi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Uhlárik neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---