Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18316
F.C Dusan Hunter FC
tám3 Tactiek Taktika Att
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 48.3
formidabel Schieten zwak
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Oltay verovert de bal door een tackle van achteren. Andreánszky onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Erkens ... Strafschop! Erkens is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Andreánszky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maczó zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Berényi is nu in balbezit. Berényi draait met de bal, schiet en ... Valdéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Déri passt de bal zonder na te denken. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky probeert naar een medespeler te passen. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oltay heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Déri passt de bal met de wreef. Andreánszky rent richting de bal. Oltay rent richting de bal. Andreánszky onderschept slim de pass. Andreánszky schiet op doel. Valdéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Hirzer verovert de bal door een tackle van achteren. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky probeert naar een medespeler te passen. Maczó rent richting de bal. Maczó haalt uit met een fantastische trap. Valdéz bokst de bal weg.

17e minuut.
Déri is nu in balbezit. Déri passt de bal zonder na te denken. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Valdéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Andreánszky kopt de bal weg. Daar is Oltay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maczó rent richting de bal. Maczó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Hunter FC 1:0

29e minuut.
Balassa met een snelle inworp. Hirzer heeft problemen om de bal te vangen. Déri rent richting de bal. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Andreánszky speelt de bal door. Maczó is nu in balbezit. Déri is nu in balbezit. Déri geeft een lange en hoge pass. Berényi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Máriássy kopt de bal weg. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski met een sublieme pass. Máriássy is nu in balbezit. Máriássy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hirzer rent richting de bal. Hirzer probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski geeft de bal voor. Pozzoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rzeczkowski neemt de hoekschop. Hirzer kopt de bal weg. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 52%, Hunter FC 48%.
F.C Dusan - Hunter FC 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasierb met de inworp. Rzeczkowski geeft de bal voor. Pozzoni springt en kopt de bal. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Plotár speelt de bal door. Déri speelt de bal door. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky schiet op doel. Valdéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Hunter FC 2:0

59e minuut.
Švéda is nu in balbezit. Máriássy verovert de bal door een tackle van achteren. Máriássy passt de bal met de wreef. Pozzoni rent richting de bal. Pozzoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri speelt de bal door. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky schiet op doel. Valdéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Rzeczkowski kopt de bal weg. Daar is Pasierb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopi is nu in balbezit. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Švéda verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeczkowski met een snelle inworp. Hirzer geeft een hoge lob. Kerényi kopt de bal weg. Andreánszky bokst de bal weg.

86e minuut.
Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri begaat een overtreding. Balassa raakt geblesseerd tijdens het duel. Oltay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rzeczkowski kopt de bal weg. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Balassa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pozzoni passt de bal met de wreef. Daar is Máriássy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hóman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Máriássy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hirzer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 58%, Hunter FC 42%.
F.C Dusan - Hunter FC 2:0