Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meidl FC Pápa Mycelium
RossiDEF Tactiek Valami 4
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 62.8
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Mäkitie is nu in balbezit. Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani passt de bal met de wreef. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Goudmijn de bal. Goudmijn passt de bal zonder na te denken. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Mycelium 0:1

13e minuut.
Gorczyca probeert naar een medespeler te passen. Alioti kopt de bal weg. Mierzejewski rent richting de bal. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva draait met de bal, schiet en ... Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bereczki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn passt de bal met de wreef. Zaelani rent richting de bal. Zaelani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alioti kopt de bal weg. Preda is nu in balbezit. Hồng Sơn maakt een afschuwelijke overtreding. Hồng Sơn krijgt een gele kaart. Preda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Oliva rent richting de bal. Preda rent richting de bal. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Cizmă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn passt de bal met de wreef. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kemenes onderschept slim de pass. Legrá is nu in balbezit. Legrá met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Cizmă bokst de bal weg.

33e minuut.
Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani passt de bal zonder na te denken. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Mycelium 0:2

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Legrá de bal onder controle te krijgen. Bereczki rent richting de bal. Bereczki speelt de bal door. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca bokst de bal weg.

38e minuut.
Zaelani geeft een lange en hoge pass. Gorczyca speelt de bal door. Klungelig pakt Totik de bal. Labarca geeft een lange en hoge pass. Oliva springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Mycelium 1:2

43e minuut.
Daar is Goudmijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkitie rent richting de bal. Goudmijn onderschept slim de pass. Goudmijn schiet op doel. Gorczyca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Mycelium 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 65%, Mycelium 35%.
Meidl FC Pápa - Mycelium 1:3

51e minuut.
Hồng Sơn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goudmijn de bal. Goudmijn passt de bal zonder na te denken. Zaelani rent richting de bal. Zaelani haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani onderschept slim de pass. Zaelani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Labarca met een sublieme pass. Legrá is nu in balbezit. Legrá met een sublieme pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kemenes geeft de bal voor. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Detzlhofer de bal. Detzlhofer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. Gorczyca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goudmijn heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Mycelium 1:4

63e minuut.
Klungelig pakt Hồng Sơn de bal. Labarca rent richting de bal. Legrá met een sublieme pass. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva schiet op doel. Cizmă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Totik heeft problemen om de bal te vangen. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alioti met een snelle inworp. Legrá is nu in balbezit. Legrá geeft de bal voor. Cizmă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Legrá controleert de bal met de borst. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trapani krijgt een gele kaart. Gekov raakt geblesseerd tijdens het duel. Legrá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 53%, Mycelium 47%.
Meidl FC Pápa - Mycelium 1:4