Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
himbilimbi LFC Rákoskeresztúr
a Tactiek M
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten solid
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baudouin stond buitenspel. Hoffmann neemt vlug de vrije trap. Pieńkowski kopt de bal weg. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Riou passt de bal in één keer door. Hoffer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoffmann. Hoffmann krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gal onderschept slim de pass. Prokopi is nu in balbezit. Prokopi passt de bal zonder na te denken. Daar is Valli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - LFC Rákoskeresztúr 0:1

21e minuut.
Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă geeft de bal voor. Hoffer kan de bal niet met de borst controleren. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Anders zijn tegenspeler op de grond. Anders krijgt een gele kaart. Baudouin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zorzi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gavrilă speelt de bal door. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias geeft een hoge lob. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gal verovert de bal door een tackle van achteren. Gal speelt de bal door. Kunert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Cellay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 52%, LFC Rákoskeresztúr 48%.
himbilimbi - LFC Rákoskeresztúr 0:1

47e minuut.
Egyed rent richting de bal. Egyed passt de bal met de wreef. Prokopi speelt de bal door. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Klungelig pakt Hoffer de bal. Cvrček is nu in balbezit. Hoffer verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffer geeft een lange en hoge pass. Zorzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski onderschept slim de pass. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Moţatu speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffer begaat een overtreding. Hoffer krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi is nu in balbezit. Baudouin is nu in balbezit. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi haalt uit met een fantastische trap. Heller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Baudouin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudouin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Moţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Prokopi passt de bal met de wreef. Hoffer is nu in balbezit. Hoffer geeft een lange en hoge pass. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Heller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cellay probeert naar een medespeler te passen. Riou kopt de bal weg. Daar is Kunert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gal probeert naar een medespeler te passen. Prokopi rent richting de bal. Prokopi passt de bal met de wreef. Valli rent richting de bal. Valli draait met de bal, schiet en ... Heller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 53%, LFC Rákoskeresztúr 47%.
himbilimbi - LFC Rákoskeresztúr 0:1