Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirus Fc OROSHÁZA fc
középpálya 2 Tactiek doki 5 3 2
49% Balbezit 51%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.5 gemiddelde waardering 59.1
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Tindongan rent richting de bal. Tindongan probeert naar een medespeler te passen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:1

4e minuut.
Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer speelt de bal door. Réczi is nu in balbezit. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Hódosi de bal onder controle te krijgen. Kanta speelt de bal door. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft een hoge lob. Mikołajewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:2

8e minuut.
Hódosi is nu in balbezit. Hódosi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tindongan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Hưng geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jarek probeert naar een medespeler te passen. Rashford kopt de bal weg. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski geeft de bal voor. Salamanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:3

13e minuut.
Hódosi kopt de bal weg. Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal zonder na te denken. Daar is Mikołajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hódosi kopt de bal weg. Tarr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:4

20e minuut.
Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Čović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čović geeft een hoge lob. Salamanca kan de bal niet met de borst controleren. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Santiago rent richting de bal. Santiago passt de bal met de wreef. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski schiet op doel. Jarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:5

27e minuut.
Tindongan geeft de bal voor. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hódosi de bal onder controle te krijgen. Jarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rashford geeft een hoge lob. Mikołajewski probeert naar een medespeler te passen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Jarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:6

31e minuut.
Hódosi verovert de bal door een tackle van achteren. Hódosi geeft een hoge lob. Santiago kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikołajewski de bal. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jarek trapt de bal weg. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago met een sublieme pass. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Tindongan heeft problemen om de bal te vangen. Tindongan passt de bal in één keer door. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Jarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:7

39e minuut.
Daar is Darnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashford geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hódosi de bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:8

40e minuut.
Darnyi speelt de bal door. Daar is Wojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojda passt de bal in één keer door. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vass geeft een hoge lob. Mikołajewski probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Mikołajewski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:9

43e minuut.
Wojda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bánka de bal. Bánka passt de bal met de wreef. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... Jarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Santiago rent richting de bal. Wojda begaat een overtreding. Santiago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojda speelt de bal door. Rashford zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 81%, OROSHÁZA fc 19%.
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:9

46e minuut.
Čović passt de bal in één keer door. Tindongan probeert naar een medespeler te passen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Jarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:10

49e minuut.
Daar is Kanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tindongan is nu in balbezit. Tindongan speelt de bal door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lampka geeft de bal voor. Hódosi kan de bal niet met de borst controleren. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Jarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:11

57e minuut.
Rashford rent richting de bal. Rashford geeft een hoge lob. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Jarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:12

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jarek trapt de bal weg. Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tindongan de bal. Tindongan speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:13

62e minuut.
Čović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čović geeft de bal voor. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:14

64e minuut.
Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Tindongan speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Lampka de bal. Čović geeft een hoge lob. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Réczi kopt de bal weg. Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal met de wreef. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski schiet op doel. Jarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:15

71e minuut.
Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski probeert naar een medespeler te passen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Klungelig pakt Hódosi de bal. Salamanca is nu in balbezit. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Jarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:16

79e minuut.
Wojda rent richting de bal. Wojda passt de bal zonder na te denken. Réczi heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Jarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:17

80e minuut.
Klungelig pakt Gajer de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:18

81e minuut.
Darnyi met een sublieme pass. Gajer heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng speelt de bal door. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft de bal voor. Salamanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:19

85e minuut.
Wojda probeert de bal aan de voet te houden. Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford passt de bal in één keer door. Santiago geeft de bal voor. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hưng met de inworp. Tindongan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Proença is nu in balbezit. Proença geeft een lange en hoge pass. Tindongan kopt de bal weg. Salamanca probeert de bal met de borst te controleren. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Hoàng Hưng controleert de bal met de borst. Hoàng Hưng passt de bal in één keer door. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 80%, OROSHÁZA fc 20%.
Mirus Fc - OROSHÁZA fc 0:19