Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Victoria-NZ Pámpom FC
532nz24 Tactiek 001
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ardesi passt de bal zonder na te denken. Böjte speelt de bal door. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft een lange en hoge pass. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Béky kopt de bal weg. Daar is Tima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiménez. Jiménez krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Pérez Jimenez kopt de bal weg. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft een lange en hoge pass. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Chauvin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Ignácz onderschept slim de pass. Pękacz rent richting de bal. Pękacz schiet op doel. Hacsek bokst de bal weg.

40e minuut.
Darnyi onderschept slim de pass. Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Pámpom FC 0:1

44e minuut.
Böjte met een sublieme pass. Ardesi rent richting de bal. Ardesi probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chauvin trapt de bal weg. Grzybiński rent richting de bal. Darnyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Darnyi krijgt een gele kaart. Grzybiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Chun Sing met een snel genomen vrije trap. Altoni heeft problemen om de bal te vangen. Altoni schiet op doel. De bal raakt de paal. Hacsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 48%, Pámpom FC 52%.
AS.Victoria-NZ - Pámpom FC 0:1

55e minuut.
Pérez Jimenez probeert de bal met de borst te controleren. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez passt de bal met de wreef. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ignácz geeft een hoge lob. Inworp. Tima met een snelle inworp. Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Böjte passt de bal met de wreef. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Pámpom FC 0:2

62e minuut.
Böjte speelt de bal door. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses onderschept slim de pass. Uluses passt de bal zonder na te denken. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bartyla komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński passt de bal in één keer door. Uluses probeert naar een medespeler te passen. Bartyla rent richting de bal. Bartyla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ardesi geeft de bal voor. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Şahbazov rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Böjte onderschept slim de pass. Böjte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ardesi de bal. Ardesi geeft een lange en hoge pass. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Darnyi geeft de bal voor. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Chauvin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Pámpom FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 42%, Pámpom FC 58%.
AS.Victoria-NZ - Pámpom FC 0:3